Magazin 14.01.2022.

Bivše ljubavi Miloša Bikovića kao izbor za mis

ČITANJE: 5 minuta

Miloš Biković je jedan od onih glumaca za koje je teško reći da li privlače više talentom za uloge ili šmekerskim izgledom. Mladi harizmatični Beograđanin osvajao je i zanosne devojke odavde, ali i strankinje – sve prave lepotice.

Anja Alač

Anja Alač je danas u ljubavi sa Andrejom Josifovskim, poznatijim kao Pijanista, s kojim odskoro ima bebu. A pre svega toga ona je imala mladalačku romansu sa Milošem Bikovićem. Ćerka Vesne Čipčić i Aleksandra Alača ipak nije ostala dugo s Milošem, ali potom su ostali u dobrim odnosima i često se druže na zajedničkim okupljanjima kolega sa klase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac)

„Biković i ja smo studirali zajedno, to je bila mladalačka ljubav. Bili smo i u istoj klasi. Danas smo prijatelji i saradnici“, priznala je ona jednom prilikom Anja.

Brankica Sebastijanović

Svoju narednu devojku Miloš je takođe upoznao na Fakultetu dramskih umetnosti. Bila je to glumica Brankica Sebastijanović. Kada su se zavoleli, ona je još uvek bila na studijama, a on je polako, ali sigurno gradio uspešnu karijeru. Njih dvoje su potom i sarađivali poslovno, na filmu, a potom i seriji „Samac u braku“. Interesantno je da su u tom ostvarenju igrali bračni par.

A onda su se jednostavno rastali. Zbog čega – ne zna se tačno, ali zna se da je Milošu potom srce ukrala jedna vatrena Ruskinja.

Saša Lus

Miloš i Saša upoznali su se na snimanju jedne reklame, a ubrzo su osvanuli na naslovnoj strani ruskog Vogue-a. Bili su u vezi nekoliko meseci tokom 2016. godine i nisu krili svoju ljubav sve to vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasha Luss (@sashaluss)

Onda je usledio hladan tuš. Na društvenim mrežama su osvanule fotografije na kojima je Saša sa nekim drugim muškarcem, te su je tada mnogi osuđivali. Ipak, Miloš je tada stao na njenu stranu i javno kazao kako su njih dvoje u tom trenutku već bili raskinuli, samo o tome nisu nikome govorili.

Saša je inače svetski poznata lepotica koja je bila na naslovnicama mnogih magazina i nosila modele najboljih dizajnera na planeti. Delovalo je mnogima kao da će ona i Miloš ostati zajedno na duge staze i mnogi su navijali za njih dvoje, ali ipak on je dalje pošao drugim putem.

Aglaja Tarasova

Bili su partneri u filmu Led i u Rusiji prilično popularni zajedno. Međutim, Miloš nije mnogo želeo da svoju novu dragu eksponira u Srbiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aglaya Tarasova (@aglayatarasova)

Jednom prilikom Aglaja je progovorila o tome što je Miloš zaigrao i sa njenom majkom, velikom glumicom Ksenijom Rapaport.

„Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim svog dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako je najbolje da to izvedemo. Nikako nismo uspevali da ugrabimo neku dobru priliku za to njihovo upoznavanje. Igrom slučaja, Miloš je baš u to vreme dobio ulogu u filmu, a tu je igrala i moja majka“, ispričala je ona.

Dodala je i kako se šokirala kada joj je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu njena majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu.

„Redovno sam prethodno odlazila na snimanje, ali tog dana kada se snimala ta scena između mog momka i moje majke nisam smela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala – bože šta ti je život.“

Nagađalo se da su Miloš i Aglaja raskinuli mnogo pre premijere filma „Led“, ali da to nisu obelodanili kako bi film što bolje prošao kod publike. Nakon premijere o prekidu su progovorili i on i ona, i to na Instagramu.

Barbara Tatalović

Lepa manekenka i glumac započeli su svoju romansu u tajnosti i tako je bilo i nadalje. Barbara Tatalović odigrala je manju ulogu u filmu „Hotel Beograd“ u kojem je glumio  i Miloš Biković, koji je takođe bio i producent ovog projekta.  Navodni razlog raskida bila je daljina.

Arina Volšina

Prošle godine velika prašina se digla kada je Bikovića javno ocrnila bivša devojka ruska plesačica Arina Volšina.

Naime, ona je objavila na svom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče glumca Miloša Bikovića, tj. kako je to biti u vezi sa njim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@arinavoloshina)

Ruskinja je istakla kako za godinu dana veze sa Milošem nije živela svoj život i kako je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog.

„Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo“, napisala je Arina.

Pritom, nakon te njene objave oglasila se i Barbara Tatalović koja je podržala Arinu i poručila kako je istina sve ono što je navela.