Sport 28.01.2022.

Bivši reprezentativac Srbije novi sportski direktor Tekstilca iz Dervente

ČITANJE: 1 minuta

Ognjen Koroman, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, OFK Beograd i moskovskog Dinama te ex-reprezentativac Srbije, imenovan je za sportskog direktora Tekstilca iz Dervente.

Koroman je, prenosi portal derventacafe.com, stigao na poziv prijatelja i člana uprave “krojača” Milanka Baleševića, te prihvatio da ubuduće vodi brigu o cjelokupnom sportskom sektoru prvoligaša Republike Srpske.

“Prvi utisci su veoma dobri, vidio sam dosta mladih igrača i jako perspektivnog trenera. Iako sam se dobro informisao prije dolaska, ova uloga omogućiće mi da dobro upoznam sredinu i fudbalske prilike u BiH, s obzirom da do sada ovdje nisam radio. Već sam sa trenerom Purićem skenirao ekipu i pozicije na kojima su potrebna pojačanja. Uslovi za rad su veoma dobri, a ljudi koji vode klub su veliki entuzijasti koji je lako prepoznati. Nadam se da ćemo postići dobre rezultate i vratiti publiku na tribine. Plan je da ‘skeniram’ klub i omladinski pogon nakon čega ću predložiti ideje za pravljenje koncepta i sistem rada za budućnost. Mislim da ćemo napraviti jednu dobru sportsku priču”, istakao je Koroman za ovaj portal.

Rođeni Paljanin se, po završetku igračke karijere, bavio i trenerskim poslom, radeći u Žarkovu i Smederevu.

(N.S)

Oznake: Ognjen Koroman