Biznis 25.07.2016.

Blicnet: Odlični telefoni po odličnim cijenama!

ČITANJE: 2 minute
Novi modeli u ponudi za neograničene razgovore u mreži!

  Ako razmišljate o kupovini kvalitetnog mobilnog telefona po pristupačnoj cijeni, svakako je pravo vrijeme da dođete u Blicnet. Proširen je asortiman mobilnih telefona te se u ponudi nalaze još dva odlična modela: HTC Desire 626G i Samsung Galaxy Grand Prime. Bez obzira na to za koji se model odlučili, svaki od telefona svojim će izgledom i funkcionalnošću zasigurno zadovoljiti potrebe većine korisnika. Osim dobrog telefona, sa Blicnet mobilnom mrežom koristite Mobi+ pretplate koje trošite onako kako vama odgovara jer nemaju ograničavajuće unaprijed definisane bonuse. Tu su i neograničeni razgovori u mreži po fer principu, pa u paketu dobijate fleksibilnost i uštedu koja je svima nama dobrodošla.
 
HTC Desire 626G sa Mobi 35+ pretplatom košta samo 49 KM, a Samsung Galaxy Grand Prime 29 KM. U višim tarifama telefoni su 1 KM. Na vama je sada da izaberete telefon:
 
HTC Desire 626G veoma je moćan Android telefon, pokreće ga brzi Octa-core 1.7 GHz procesor sa 1 GB RAM memorije, tako da bez ikakvih problema obavlja više zadataka u isto vrijeme. Zadnjom kamerom sa 13 MP snimate fantastične fotografije dok prednja kamera sa 5 MP daje izvrsne selfije. Interna memorija od 8 GB pruža dovoljno prostora za čuvanje fotografija, aplikacija i drugih sadržaja koji se prikazuju na 5-inčnom displeju HD rezolucije. Memoriju, naravno, dodatno možete proširiti microSD karticom do 32 GB. Još ništa manje važno jeste činjenica da je model dual SIM, pa korisniku dva telefonska broja pruža praktičnost u korištenju.
Samsung Galaxy Grand Prime je idealan spoj funkcionalnosti i elegancije. Fantastične performanse daje mu Android operativni sistem 5.1. u kombinaciji sa Quad-core 1.2 GHz procesorom i 1 GB RAM memorije. Takođe ima 8 GB memorije, i može se sa karticom proširiti do 64 GB. Ima veoma tanko tijelo (samo 8,6 mm), prednju kameru s 5 MP i ultraširokim uglom pokrivanja, tako da snimkom možete da obuhvatite daleko veći prostor i napravite još bolju fotografiju.
Navedene cijene telefona su sa PDV-om, uz ugovor na 24 mjeseca. Za više informacija posjetite prodajna mjesta ili www.blic.net.