Politika 29.09.2018.

BN TVRDI: Supruga navodnog špijuna je član SNSD-a

ČITANJE: 1 minuta

Lice koje su u ekskluzivnoj vijesti mediji ATV i RTRS „razotkrili“ kao jednog od 40 britanskih stručnjaka za obojene revolucije koji su, kako navode, došli da ruše RS, je suprug članice SNSD Vukojević Suzane iz Teslića.

Pravi identitet ovog „navodnog britanskog špijuna“  je Semjuel Solomon Sumant, suprug prosvjetnog radnika Vukojević Suzane iz Teslića.

Pored toga netačna je i tvrdnja navodnih „izvora  bliskih jednoj obavještajnoj službi u regionu“,  na koje se pozivaju ATV i RTRS, da je Samjuel u RS došao prije tri mjeseca sa namjerom da organizuje obojene revolucije, jer je on sa Vukojevićevom u braku duže od tri godine.

Srpskog zeta Sajuela su tako izvori iz obavještajnih službi, znanih samo ATV i RTRS, okarakterisali kao sposobnog operativca, treniranog za jačanje političkog uticaja putem modernih kanala komunikacije.

Sa druge strane Samjuela građani Teslića opisuju kao veoma vedrog i dobronamjernog čovjeka, koji je iz daleke Indije na naše prostore došao u potrazi za ljubavi, koju je na kraju i pronašao u Tesliću.

Brak između stanovnika daleke Indije i Teslićanke nije mogao ostati neprimjećen i svojevremeno je privukao veliku pažnju stanovnika Teslića.

Upravo zato je začuđujuće da su baš u tamnoputom akteru ove dirljive ljubavne priče, obavještajne službe i režimski mediji prepoznali jednog od 40 nevidljivih Britanaca sa kojima predsjednik RS Milorad Dodik i vrh vlasti  mjesecima plaši narod  u Srpskoj.

(BN tv)

Oznake: Milorad Dodik