Vijesti 27.11.2021.

BNTV tvrdi da su samo prenijeli šta je rekla majka nastradalog Nikole Đurovića

ČITANJE: 2 minute

Nakon što je Aleksandra Đurović, majka nastradalog mladića Nikole, uputila pismo Miloradu Dodiku u kojem je potvrdila da je izmanipulisana i iskorištena od uredništva i novinara BN Televizije, a on povukao tužbu, oglasili su se i iz ove medijske kuće.

Poruku uredništva BN TV, objavljenu na njihovom portalu prenosimo u cijelosti:

“Režim u Republici Srpskoj ušao je u vrlo opasnu fazu u kojoj ne prezaju ni od čega. Umjesto da vrše pritisak na istražne organe koji će konačno saopštiti šta se dešavalo iza misterioznih nesreća sa smrtnim posljedicama, kao i ubistava koja su se desile prethodnih godina, oni pokušavaju da za to okrive BN manipulišući sa žrtvama koje godinama traže istinu.

Dokaz tome je najnovija objava režimskih medija u kome slavodobitno pokušavaju da saopšte kako je “izmanipulisana” majka Nikole Đurovića, koji je pod sumnjivim okolnostima poginuo u saobraćajnoj nesreći, Treba li podsjetiti na tvrdnje oca i majke koji su u više navrata optužili ljude iz vlasti da su krivi za pogibiju njihovog sina.

Ne želeći da se igramo osjećanjima ucvijeljenih roditelja, kako to radi režim, koji skriva istinu ili sprečava da se do nje dođe u mnogim slučajevima, podsjećamo da smo i u slučaju Nikole Đurovića prenosili ono što je tvrdila i njegova majka, koja je, ne samo jednom objavom na fejzbuku, nego i u više izjava iznosila teške optužbe na račun ljudi iz režima.

Umjesto da vrše pritisak na pravosudne organe koji su, kako se tvrdi, za tu nesreću osudili drugog čovjeka, oni su svoje snage, očito, usmjerili prema žrtvi i isposlovali drugačije izjave u medijima, kako bi napakostili BN-u.

Jedina poruka BN-a režimu i njihovim slugama jeste: Oprosti im bože, ne znaju šta rade!”.

(N.S)