Vijesti 30.12.2015.

Bogdan Misimović: U potragu za Dragoljubom uključila se i policija Hrvatske

ČITANJE: 1 minuta
Dragoljub Misimovic
Potraga za Dragoljubom Misimovićem, 16-stogodišnjem učeniku iz Gradiške Gimnazije ni nakon osam dana nije dala rezultat, rekao je Bogdan Misimović, otac nestalog dječaka.

– Sumnjamo da je naš sin otet. Da je u mogućnosti on bi nam se javio. Ne bi dozvolio da smo ovako dugo u neizvjesnosti- rekao je dječakov otac.

On je rekao da je danas putem privatinih veza kontaktirao policiju Hrvatske u Novoj Gradišci.

– Policija u Novoj Gradišci nije dobila nikakvu obavijest od naše policije da je moj sin nestao. To je samo preko Save i postoji bezbroj mogućnosti da Dragoljub dođe do Hrvatske. Hrvatska policija danas je za Dragoljubom raspisala potragu- istakao je Bogdan Misimović.

On se zahvalio svim ljudima koji učestvuju u njihovom bolu i iščekivanju da se situacija u vezi Dragoljubovog nestanka konačno riješi.

– Danas sam bio kod predsjednika opštine Gradiška Zorana Latinovića i predsjednika Skupštine opštine Radislava Dončića. Oni, kao i mnogi drugi poznaju Dragoljuba, koji voli sport, posebno fudbal i atletiku, u kojoj je bilježio odlične rezultate. Mi smo stabilna porodica. Nije imao nikakvih problema u kući, ni van nje, tako da osnovano sumnjam da nije svojom voljom nestao- objasnio je Dragoljubov otac.

On je posljednji put viđen 22. decembra oko 18 sati kada je napustio nastavu i od tada mu se gubi svaki trag. Iz škole je otišao bez ličnih stvari, torbe i jakne.

Porodica Misimović iz naselja Jablanica kod Bosanske Gradiške mole sve koji imaju neke informacije da im se jave ili da pozovu policiju.

(NN)