Bogdan Stevanović održaće radionicu kreativnog pisanja u Banjaluci

Poznati autor i bloger Bogdan Stevanović, internet publici poznatiji kao “Blogdan”, održaće radionicu kreativnog pisanja, 27. marta, 2018. godine u Banjaluci, u Socijalno – edukativnom centru.

Bogdan želi da sa svim ljudima koje zanima kreativno pisanje u online svijetu i blogovanje podijeli svoju priču, te da učesnicima radionice otkrije kako ni od čega napraviti nešto što želiš.

Njegova radionica kreativnog pisanja predstavlja lično iskustvo nekoga ko je pisao, odustajao, vraćao se pisanju, isprobavao razne tehnike, čitao savjete, učio, testirao društvene mreže, došao do publike i objavio knjigu.

Na radionici će se pričati o želji za pisanjem, inspiraciji i stvaralačkom procesu, potrebi za pisanjem i prevazilaženju osjećaja stida, te kako ovladati inspiracijom. Radionica nudi rješenja i trikove kako tekstove učiniti boljim, čitljivijim, interesantnijim, te kako tekstove plasirati čitaocima, doći do publike i izdvojiti se na društvenim mrežama.

Radionica završava pitanjima, odgovorima i kreativnom debatom.

Za radionicu kreativnog pisanja se možete prijaviti na e-mail: [email protected] Broj mjesta je ograničen. Više informacija o radionici kreativnog pisanja i načinu prijave potražite na: www.blogdan.rs

(Nezavisne)

CIK Ovjereno učešće 34 koalicije na predstojećim izborima

Razmatrajući Izvještaj o izvršenim provjerama prijava koalicija za učešće na Općim izborima 2018. godine Centralna izborna komisija BiH je na sjednici održanoj u četvrtak ovjerila 34 koalicije koje ispunjavaju zakonom propisane uslove.

UNIVERZITETI U SRPSKOJ Dekani ne strahuju od praznih amfiteatara

 U toku je prijem dokumenata za upis studenata u prvi, drugi i treći ciklus studija na dva javna univerziteta u RS, a nadležni na fakultetima očekuju da će popuniti kapacitete uprkos smanjenju broja đaka u srednjim školama i činjenici da sve više ljudi zbog posla odlazi van BiH.