Bogdan Stevanović održaće radionicu kreativnog pisanja u Banjaluci

Poznati autor i bloger Bogdan Stevanović, internet publici poznatiji kao “Blogdan”, održaće radionicu kreativnog pisanja, 27. marta, 2018. godine u Banjaluci, u Socijalno – edukativnom centru.

Bogdan želi da sa svim ljudima koje zanima kreativno pisanje u online svijetu i blogovanje podijeli svoju priču, te da učesnicima radionice otkrije kako ni od čega napraviti nešto što želiš.

Njegova radionica kreativnog pisanja predstavlja lično iskustvo nekoga ko je pisao, odustajao, vraćao se pisanju, isprobavao razne tehnike, čitao savjete, učio, testirao društvene mreže, došao do publike i objavio knjigu.

Na radionici će se pričati o želji za pisanjem, inspiraciji i stvaralačkom procesu, potrebi za pisanjem i prevazilaženju osjećaja stida, te kako ovladati inspiracijom. Radionica nudi rješenja i trikove kako tekstove učiniti boljim, čitljivijim, interesantnijim, te kako tekstove plasirati čitaocima, doći do publike i izdvojiti se na društvenim mrežama.

Radionica završava pitanjima, odgovorima i kreativnom debatom.

Za radionicu kreativnog pisanja se možete prijaviti na e-mail: [email protected] Broj mjesta je ograničen. Više informacija o radionici kreativnog pisanja i načinu prijave potražite na: www.blogdan.rs

(Nezavisne)

ĐAKOVIĆ: Gostovanje u Kini veliki društveni uspjeh

Pomoćnik ministra za kulturu Republike Srpske Tanja Đaković ocijenila je da je protekla godina za Dječije pozorište Srpske bila veoma uspješna, te da ju je obilježilo višednevno gostovanje ansambla lutkarske predstave “Folklorna magija” u Kini.

RADULJ: Bilo suprostavljenih interesa između RS i Banjaluke

Bivši pravobranilac Republike Srpske Slobodan Radulj danas je u Okružnom sudu u Banjaluci rekao da je bilo suprostavljenih interesa između Grada Banjaluke i Republike Srpske i da su oni u tom slučaju zastupali interese države, jer je tako po zakonu. 

MISTERIJA Poslanik i direktor Nenad Nešić u sukobu interesa, CIK BiH ne reaguje

Iako su na konstitutivnoj sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, 6. decembra, verifikovani mandati svim izabranim poslanicima, uključujući i Nenada Nešića, generalnog direktora Javnog preduzeća “Putevi RS”, ovaj predstavnik DNS-a ne pokazuje namjeru da odabere jednu od te dvije pozicije, čime direktno krši Zakon o sukobu interesa u institucijama vlasti Bosne i Hercegovine.