Sport 28.11.2022.

Bogdanović o utakmici Srbije: Danas nismo imali selektora na klupi

ČITANJE: 1 minuta

Fudbalski analitičar i nekadašnji proslavljeni fudbaler Rade Bogdanović na RTS-u u analizi utakmice Srbije i Kameruna iskritikovao je odluke selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Fudbalska reprezentacija Srbije, remizirala je sa Kamerunom rezultatom 3:3, a po završetku utakmice u analizi meča Rade Bogdanović izrazio je kritike na cijeli tim, a posebno na selektora Dragana Stojkovića.

“Od sjaja do očaja, đavolja fudbalska nacija. Ne krivim danas igrače ni za šta, oni nemaju fizičku spremu, a onda nemaš ni koncentraciju, disciplinu. Moram ovo da kažem, mada sam razmišljao celo vreme, ali to tako vidim. Odigrali smo danas utakmicu bez selektora na klupi. Nikad nisam video da neko vodi lošije utakmicu na velikom takmičnju od Dragana Stojkovića danas”, istakao je Bogdanović.

Potom je ukratko analizirao meč i istakao da ni izmene sastava tima nisu bile primjerene.

“Ekipa vam se vratila na 3:1 i da pustite njih petoricu na visoki presing, da 10 minuta ne znate ko gde udara. Kao trener morate da kažete ‘imam 3:1, fizička sprema mi nije dobra, kukao sam na te stvari…’. Moj ljubimac, mali Pavlović se povredio i njegovim izlaskom je nastupio potop. Te izmene što je pravio… Niko neće ući u glavu šta je čovek hteo”, rekao je Rade Bogdanović.