Magazin 20.11.2017.

Bojan Vasković, frontmen grupe “Lexington band”: “Novogodišnji koncert u Banjaluci biće nezaboravna noć”

ČITANJE: 1 minuta

Bojan Vasković, povodom novogodišnjeg koncerta grupe „Lexington band“ na Trgu Krajine u Banjaluci, poručuje da se raduje ponovnom susretu sa banjalučkom publikom.

“Banjalučka publika je posebna publika u regionu, jer nekako znaju da cene prave pesme i zaslužuju jedan takav veliki spektakl kakav će se desiti u novogodišnjoj noći. Radujemo se i jedva čekamo da 31. decembra stanemo na binu i da sa svim Banjalučanima i Banjalučankama zapevamo i zasviramo onako iz sveg srca, iz sveg glasa, i da damo sve ono što smo spremali svih ovih godina. Ono što mogu da obećam da će predstojeći nastup u Banjaluci biti nezaboravna noć kao što su bile i prva i druga noć u Sportskoj dvorani „Borik“ 2016. i u februaru ove godine. Sada će nas moći čuti i svi oni koji do sada nisu bili u prilici da dođu na naš koncert” – rekao je za „EuroBlic“ Bojan Vasković.

Ova godina za popularnu grupu bila je prepuna uspjeha. Obožavatelje su obradovali novim albumom „Noć pod zvezdama“, a potom je uslijedilo i snimanje spotova.

“Do sada smo snimili osam spotova za pesme sa novog albuma, a u narednom periodu snimaćemo i za ostale numere, koje do sada nismo ekranizovali. Aktivni smo. Nismo leni. U planu imamo i snimanje novih pesama” – poručio je Vasković.

(Euro Blic)