Borac bez Bezbradice do kraja sezone

Za Nemanju Bezbradicu sezona je završena. Bek povratnik u Borac mora na operaciju ligamenata i slijedi mu duga pauza.

Trener Bojan Unčanin će u derbi protiv Zrinjskog, osvajača Kupa BiH, opet bez tri igrača. Pored Bezbradice van stroja su Dean Šešić i Marko Komnenović.

– Zrinjski je odlično krenuo u ovoj sezoni, ostvarivši dvije pobjede. Kvalitetan su tim koji je prošle godine doživio samo jedan poraz u Mostaru. Dobro smo radili u proteklom periodu i uprkos problemima sa povrijeđenim igračima idemo po pobjedu. Biće veoma teško, ali vjerujem u svoje rukometaše – rekao je Unčanin.

Parovi 3. kola: Kakanj – Bosna Sarajevo (15),Slavija –Goražde (19), Izviđač – Sloga (19), Nedelja: Vogošća –Derventa (17), Zrinjski – Borac (20), ranije: Bosna Visoko – Konjuh 28:24. D.D.

(EuroBlic)

ŠUKALO: Vladajuća većina sprečava razrješenje predmeta Dragičević

Odbijanjem uvrštavanja u dnevni red Izmjena Zakona o krivičnom postupku i Zakona javnim tužilaštvima, vladajuća većina je stala u zaštitu kriminala i tajkuna, tvrdi Adam Šukalo, predsjednik neformalnog antikorupcionog tima Narodne skupštine RS na pres konferenciji koja je upravo završena.

BESPLATAN KAMP Stotinu djece iz Banjaluke uživalo u Grčkoj

Stotinu djece uzrasta od devet do 14 godina iz Banjaluke, među kojima 60 članova Radničkog kulturno-umjetničkog društva “Pelagić” boravili su u Dječjem kampu “Skuras” na grčkom poluostrvu Halkidiki od 7. do 15. juna, a ovakav projekat biće realizovan i naredne godine.

Gradonačelnik sa direktorima škola, počinje sanacija…

Grad Banja Luka je rebalansom budžeta obezbijedio 200.000 KM za sanaciju osam banjalučkih osnovnih škola, te 140.000 za sanaciju krova Tehničke škole, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić nakon današnjeg sastanka sa direktorima ovih škola.

OVOG LJETA Kulturna dešavanja i u atrijumu Gradske uprave

Povodom Svjetskog dana muzike, Grad Banja Luka ozvaničiće početak projekta pod nazivom „Kultura u prolazu“, kojim će se dati mogućnost za održavanje različitih kulturnih sadržaja u prostoru atrijuma Gradske uprave.