Sport 05.04.2019.

Borac danas gostuje u Foči kod Sutjeske

ČITANJE: 1 minuta

U Foči će domaćin Sutjeska na otvaranju 21. kola Prve lige RS dočekati Borac iz Banjaluke. Ovaj meč će biti poseban za trio “crveno-plavih”, kojem je Sutjeska matični klub.

Trener Darko Vojvodić i fudbaleri Vladan Danilović i Nikola Mojović sa posebnim emocijama ulaze u ovaj susret, koji je samo jedan u nizu do konačnog cilja, a to je titula prvaka RS koja garantuje i plasman u BHT Premijer ligu BiH.

“Sigurno da određene emocije postoje. Sutjeska je moj matični klub i sigurno da ima emocija, ali ostavićemo ih po strani. Naš cilj je da pobijedimo pa ćemo se družiti poslije utakmice”, rekao je Mojović i dodao:

“Očekuje nas teška utakmica. Foča je sama po sebi uvijek vruć teren, tako da nam neće biti lako. Interesuju nas samo tri boda i samo o tome razmišljamo. Atmosfera u ekipi je odlična, spremni smo i nema nikakvih prepreka da ne dođemo do pobjede”.

Susret se igra danas od 16 časova, dok su ostali mečevi ovog kola na programu u subotu.

“Za nas je ovo važna utakmica kao i sve do sada. Sutjeska je mlada, talentovana ekipa koja uvijek ima dobrih, kvalitetnih igrača. Pozivam publiku u Foči da dođe i da uživa u fudbalu, a nadam se našoj pobjedi”, izjavio je trener ekipe iz Platonove ulice.

Parovi 21. kola: Danas: Sutjeska – Borac. Subota: Drina – Tekstilac, Kozara – Željezničar Sport tim, Sloboda MG – Rudar Prijedor, Slavija – Modriča, Sloga GC  – Podrinje Janja. Svi mečevi igraju se s početkom od 16 časova. Poredak: Borac 51, Sloga GC 43, Rudar Prijedor 33, Željezničar Sport tim 30, Kozara 26, Podrinje 26, Slavija 23, Tekstilac 23, Drina 21, Modriča 20, Sutjeska 18, Sloboda MG 17.

(Nezavisne)