Sport 14.09.2016.

Borac ima novog sponzora

ČITANJE: 1 minuta

Fudbalski klub Borac iz Banjaluke potpisao je ugovor o saradnji sa kompanijom Molson Coors, u čijem vlasništvu se nalazi i Apatinska pivara sa najpoznatijim brendom Jelen pivom.

Ugovor o saradnji, kako je navedeno na zvaničnom klupskom sajtu, potpisali su Stojan Malbašić ispred Fudbalskog kluba Borac i Vladimir Rosić ispred kompanije Molson Coors.

“Raduje nas što je Borac ostvario saradnju sa Jelen pivom. Nadam se da neće biti problema u komunikaciji i da ćemo se slagati tokom saradnje, koja je dogovorena na 2+1 godinu”, rekao je Malbašić.

Rosić je priznao da je počastvovan što će podržati crveno-plave kojima želi što brži povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

“Kompanija ispred koje dolazim je društveno odgovorna i svi smo svjesni u kakvim uslovima klubovi rade i sa kakvim se problemima u radu susreću. Godinama smo na raspolaganju kako manjim, tako i većim klubovima na ovim prostorima. Čast mi je što danas potpisujemo ugovor o saradnji sa Borcem, kojem želimo da se što prije vrati u Premijer ligu BiH”, naveo je Rosić.

(mondo.ba)