Sport 20.08.2016.

Borac u Mrkonjić Gradu traži tri boda

ČITANJE: 1 minuta

Ekipa Slobode je neugodan protivnik na svom terenu, ali mi znamo šta nas čeka i spremni smo za sutrašnji duel, poručio je trener Borca Zoran Dragišić.

Dodaje da je Sloboda sve samo ne ekipa za potcijeniti.

“Uz sve specifičnosti koje nosi teren u Mrkonjić Gradu, uz sav motiv koji će imati Sloboda protiv nas, mislim da smo ipak mi favoriti. Ako budemo na nivou koji iziskuje naš put povratka u Premijer ligu, mislim da bi mogli da odnesemo tri boda”, smatra Zoran Dragišić, trener FK Borac.

Bivši fudbaler Slobode Borisav Erić dobro poznaje ekipu i teren. Kaže da su on i njegovi saigrači spremni da odgovore svakom izazovu.

“Kao bivši igrač Slobode mogu reći da nas čeka veoma teška utakmica. Oni će dati svoj maksimum, mi ganjamo Premijer ligu tako da očekujemo pobjedu. Ovim putem bih se zahvalio našim navijačima na podršci, i da nas podrže u što većem broju u utakmici u Mrkonjiću”, izjavio je Borisav Erić, FK Borac.

Trener Dragišić i dalje ne može da računa na Maletića i Gavrića, dok se u tim vraća Malbašić. Utakmica Sloboda-Borac igra se sutra u 17 časova.

(ATV)