Sport 24.09.2019.

BORAC U PROBLEMIMA PRED SARAJEVO Milutinović bolestan, Dujaković pauzira zbog kartona

ČITANJE: 1 minuta

Fudbaleri Borca sutra gostuju u Sarajevu kod aktuelnog osvajača duple krune u BiH u utakmici 10. kola Premijer lige BiH. Banjalučani su u prethodnom meču na domaćem terenu odigrali nerješeno 1:1  dok je Sarajevo sa 2:1 poraženo od Tuzla Sitija. 

Trener Branislav Krunić očekuje tešku utakmicu, a strateg Banjalučana suočen je sa povredema nekolicine igrača

-Možemo očekivati da ćemo igrati sa većinom igrača koji su ograli prošlu utakmicu, međutim, imamo određenih kadrovskih problema s obzirom da  Dujaković ima tri žuta, nekoliko igrača je prehlađeno, a Zoran Mlutinović će zbog povrede sasvim sigurno propustiti meč, na ovoj listi je i Bosančić koji je povređen već duže vreme.  . Svi ostali  igrači su spremni. Sarajevo izuzetno kvalitetan tim koji  je osvajač duple krune, Na domaćem terenu igraju neprikosnoveno. Međutim,  nije da nisu ranjivi, ali teško u ovom trenutku možemo da im prijetimo, da imamo imamo pravo da pokušamo odigrati što bolju utakmicu i možemo da iznenadimo – rekao je trener Borca Branislav Krunić.

Fudbaler Denis Čomor ističe da je atmosfera u ekipi dobra i da će igrači učiniti sve da iz ovog meča izađu sa pozitivnim rezultatom.

-Biće ovo teška utakmica, nadam se da će teren biti dobar i da ćemo mi odigrati dobar meč. Pokušaćemo da ispoštujemo sve zadatke koji budu postavljeni pred nas i nadam se sa bodovima sa Koševa.  Puno možemo da dobijemo, atmosfera je dobra i nadam se ćemo dobro otvoriti meč. Moramo da uđemo dobro u ovaj duel i da izvučemo maksimum iz sebe i da se vratimo sa bodovima – rekao je Čomor.

(Srpskainfo)