Sport 09.11.2018.

BORAC: Želimo sve pobjede do kraja

ČITANJE: 2 minute

Banjalučki Borac u subotu od 16 časova dočekaće Podrinje, ekipu koja je u njihovom prvom međusobnom duelu osvojila bod.

Crveno-plavi ovog puta žele sva tri boda kojom bi nastavili pobjednički niz od šest pobjeda.

“Spremni smo i dobro motivisani. Iza nas su tri jake i zahtjevne utakmice, uspješno smo to sve prebrodili i idemo dalje. Sutra smo favoriti i sve osim pobjede bi bilo iznenađenje. Pred nama je zahtjevna sedmica, očekuju nas tri utakmice pošto igramo i četvrtfinale Kupa SS u Prnjavoru, ali očekujem sve tri pobjede, odnosno sve četiri pobjede do kraja”, istakao je trener Borca Darko Vojvodić.

“Pred igrače smo stavili taj cilj i ja se nadam da će oni to uspješno ostvariti. Nadam se da će nastaviti kao i dosad, napravili su nevjerovatan posao. Ovom prilikom im se zahvaljujem na tome i pozivam da budu pravi i ove dvije sedmice do kraja“.

Iako neće moći da računa na Jakupovića i Radulovića, koji su povrijeđeni, trener Borca biće na „slatkim mukama“.

“Prije dva dana na treningu sam imao 28 igrača, kao da je prvi dan priprema. Ne vjerujem da ijedna ekipa u Evropi u ovom trenutku ima 28 igrača, to pokazuje da su momci odgovorni, kvalitetni i da rade dobro. Raduje nas dobra forma igrača koji uđu sa klupe i koji se nametnu. Siniša Dujaković će startovati, oporavio se od povrede, postaje onaj stari, a bio je odličan. Rekao sam ljetos da je njegov oporavak naše pojačanje“, rekao je Vojvodić.

Oporavljeni Siniša Dujaković ističe da je pobjeda prioritet.

“Težak period je iza mene. Kada je u pitanju utakmica, dolazi nam protivnik koji će vjerovatno doći da se brani i čeka šansu iz kontri. Zbog toga moramo biti oprezni i pažljivi, ali uz jednu dobru igru i maksimalno zalaganje očekujem da ostvarimo novu pobjedu”, rekao je Dujaković.

Prva liga RS, 14. kolo

Drina – Slavija
Kozara – Rudar Prijedor
Sloga GC – Sloboda MG
Sutjeska – Modriča
Željezničar – Tekstilac
Borac – Podrinje

TABELA: Borac 35, Sloga GC 31, Rudar Prijedor 19, Podrinje 17, Kozara 17, Slavija 16, Sloboda MG 16, Željezničar 15, Tekstilac 14, Modriča 14, Sutjeska 13, Drina 7

(mondo)