Sport 23.08.2017.

Borac – Zvezda 30. avgusta u “Boriku”

ČITANJE: 1 minuta

Rukometaši Borca ulaze u finiš priprema za novu sezonu, slijede još tri kontrolne utakmice od kojih se izdvaja okršaj sa Crvenom zvezdom.

Duel banjalučkih “crveno-plavih” i beogradskih “crveno-bijelih” zakazan je za 30. avgust u “Boriku” (19 časova). Četa Bojana Unčanin prije tog susreta snage će odmjeriti sa hrvatskom ekipom Vidovec. Gostovanje u mjestu pored Varaždina planirano je za 26. avgust (19 sati).

Borac će 2. septembra u već standardnom terminu (19) polagati još jedan zanimljiv ispit, ovog puta protiv izraelskog sastava Hapoel Rišon. S obzirom na to da je bh. prvak slobodan u prvom kolu nove sezone, nije isključeno da “crveno-plavi” do takmičarske premijere (22. ili 23. septembar) ugovore još neke utakmice.

Iz Gospodske ulice su se pohvalili i dobrom prodajom karata. Već prvog dana kupljene se 53 sezonske i 11 Gold ulaznica. Cijena sezonske karte je 70 KM, ali svi koji ju kupe do 8. septembra moći će je dobiti po akcijskoj cijeni od 50 maraka. Gold ulaznice koštaju 300 KM. Vlasnici i jednih i drugih karata imaće brojne pogodnosti.

(Srpskacafe.com)