Vijesti 23.09.2021.

Borenović i Trivićeva u posjeti načelniku Kotor Varoša

ČITANJE: 1 minuta

Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović i poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini i potpredsjednik ove stranke Jelena Trivić boravili su danas u službenoj posjeti opštini Kotor Varoš i tom prilikom razgovarali sa načelnikom ove lokalne zajednice Zdenkom Sakanom i njegovim zamjenikom Mladenom Trivunovićem.

Načelnik Sakan je upoznao Borenovića i Trivićevu sa aktuelnom privrednom situacijom u Kotor Varošu i rezultatima koji su ostvareni u prethodnom periodu, kao i planovima u budućnosti.

Borenović je pohvalio rad i napore opštinskog rukovodstva da se izbore sa svim izazovima i stvore uslove da Kotor Varoš bude dobro mjesto za život.

„Zadovoljstvo je čuti da je opština Kotor Varoš ostvarila visokih 91,33 od maksimalnih 100 procentnih bodova i uspješno prošla proces resertifikacije, čime je potvrdila da je lokalna zajednica sa povoljnim poslovnim okruženjem. To samo mpotvrđuje da je ovdje povoljna poslovna klima i da su potencijali za razvoj izuzetno veliki“, naglasio je Borenović.

Trivićeva je istakla da Kotor Varoš bilježi bilježi visok stepen zaposlenosti i to najviše u privatnom sektoru, kontinuiran priliv domaćih i stranih investicija i izrazila zadovoljsto što će takav trend biti nastavljen i u narednom periodu.