Politika 04.06.2019.

BORENOVIĆ: Stanivuković će biti kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora PDP-a Draško Stanivuković biće kandidat te stranke za gradonačelnika Banjaluke na narednim lokalnim izborima, potvrdio je danas novinarima lider PDP-a Branislav Borenović.

On je rekao da su ciljevi PDP-a u Banjaluci 10 odborničkih mandata u narednom sazivu Skupštine grada.

– Imamo velike planove za sljedeće lokalne izbore i potrebna nam je podrška većeg broja stranaka da bi ostvarili tu pobjedu za gradonačelničku poziciju i odborničke mandate – izjavio je Borenović uoči sjednice banjalučkog Gradskog odbora PDP-a.

On je dodao da će PDP u vezi sa kandidaturom Stanovukovića i ostalim temama kada je riječ o lokalnim izborima razgovarati sa predstavnicima drugih partija.

– Gradski odbor PDP-a Banjaluka ima obimne i ozbiljne planove za naredne izbore, kao i podršku stranke, a Stanivuković ima ogromnu energiju i podršku – rekao je Borenović.

Stanivuković je rekao da banjalučki odbor PDP-a ozbiljno radi na novom programu i konceptu bolje Banjaluke, koji se odnose na rješavanje problema infrastrukture i slične izazove.

– Imamo program, nove ljude, a na listi koju ćemo sastaviti za nove lokalne izbore biće dosta nestranačkih osoba. Gradski odbor ima snagu i odvažnost da ponudi 10 novih odbornika u lokalnom parlamentu koji će raditi na terenu i ponuditi nove ideje i rješenja – kaže Stanivuković.

(Srna)