“BORIK 2019”: Prvi dan turnira u malom fudbalu u znaku nastupa ekipa SNSD-a, DNS-a i Ujedinjene Srpske

Tradicionalni turnir u malom fudbalu “Borik 2019” počinje danas, a gledaoci će moći da pogledaju 10 utakmica u seniorskoj konkurenciji.

Prvi će na teren izaći KMF Ljubić iz Prnjavora i Malo društvo iz Banjaluke koji će da otvore takmičenje, a susret počinje u 16. 30 časova.

Ostale utakmice: Top fit – Mašinska obrada metala (17.05), KMF Ljubić – Corso pizzeria i bar (17.40), Caffe Blilijar klub Kajak – Fakultet bezbjednosnih nauka (18.15), Kafe bar Šampion – Aplex-Eurofenster (18.50), Bet box – KMF Ljubić (19.25), Penda bistrica – Prizma dent (20), Lucido – SNSD (20.35), Restoran Đole Nekretnine Vuković – DNS Banjaluka (21.10), Auto Lauš – Ujedinjena Srpska (21.45).

Turnir će se nastaviti već sutra, a takođe će na rasporedu da bude 10 mečeva u seniorskoj konkurenciji. Glavna nagrada za ovogodišnje takmičenje je 20.000 konvertibilnih maraka.

(Srpskainfo)

VIŠKOVIĆ: Evropski brendovi sve više zainteresovani za otvaranje fabrika u Srpskoj

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković ocijenio je da je Vlada u prvoj godini mandata imala dobre rezultate što potvrđuju i podaci o najvećem broju zaposlenih od nastanka Republike, rastu prosječne plate koja je prvi put izjednačena sa zaradom u Federaciji BiH, većoj pokrivenosti uvoza izvozom i povećanju budžeta koje je omogućilo rast plata, penzija

Servisne informacije za 15. decembar

Servisne informacije za subotu, 14. decembar 2019. godine: Policijska uprava Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Banjaluci se dogodilo jedno krivično djelo, a javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica lakše povrijeđena. Služba hitne pomoći U službi