BORIS REŽAK I HALID BEŠLIĆ: Duet „Od ponoći do ponoći“ premijerno u Banjaluci

Jedna od najpoznatijih pjevača na Balkanu, Halid Bešlić, premijerno će izvesti duetsku pjesmu „Od ponoći do ponoći“ na koncetu u banjalučkoj Dvorani Borik, 6 decembra.

„Moj gost na koncertu u Boriku će biti Boris Režak, koji je napisao „Od ponoći do ponoći“, a Banjalučani će prvi imati priliku da je čuju i to uživo“, poručio je Halid pred koncert u Banjaluci.

Radi se o pjesmi Borisa Režaka koja je snimljena sa Halidom i najavljuje da će biti veliki hit. Kako sam autor kaže, pjesma je rađena s kafanskim prizvukom i Halid je bio prva opcija za saradnju.

Na koncertu će gost biti i mlada pjevačica Nikolina Kovač, a Halidu će se na sceni pridružiti i Gradski tamburaški orkestar iz Banjaluke.

Zlatni sponzor koncerta je Coca Cola i EuroExpress brza pošta.

„EuroExpress brza pošta postoji od 2008 godine, što čini deset godina ispunjenih intezivnim radom i razvojem svih segmenata usluga koje pružamo našim korisnicima. Stvorili smo zavidnu distributivnu mrežu i postavljali visoke standarde kvaliteta kurirskih usluga, proširivali sve svoje kapacitete i kontinuirano ulagali, iz godine u godinu, u razvoj i unapređenje stručnih kadrova, pogotovo mladih. Velikim trudom i predanim zalaganjem postali smo jedna od vodećih domaćih kompanija, a zasigurno prva u svojoj djelatnosti u Bosni i Hercegovini. Za nas je ova godina veoma bitna, jer obilježavamo našu desetogodišnjicu rada i postojanja, te smo upravo zato odlučili da sponzorišemo koncert velike regionalne zvjezde Halida Bešlića. Zadnji koncert u Banjaluci Halid je održao 2009 godine, a nama je izuzetno zadovoljstvo podržati njegov povratak na banjalučku scenu poslije toliko godina“, navode u EuroExpressu.

Ostali sponzori su Grad Banjaluka, fabrika obuće Bema, East Code, Hotel Jelena, Nektar i Metromedija. Medijski pokrovitelj je Radio televizija Republike Srpske i Big radio Banjaluka.

Karte se mogu kupti na Trgu Krajine i Travel Office-u u TC Emporium, po cijeni od 10 i 15 KM. Na dan koncerta, karte će koštati 15 i 20 KM.

PODJELA POZICIJA U RS: DEMOS najbolje prošao

Prema predloženom Sporazumu o zajedničkom djelovanju stranaka vladajuće koalicije u RS do 2022. godine, SNSD bi trebalo da ima 47 rukovodećih pozicija u javnim preduzećima, ustanovama i institucijama, DNS i Socijalistička partija po devet, DEMOS sedam, Ujedinjena Srpska četiri, a NDP tri direktorske funkcije Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da su na sastanku na

POVODOM DANA GRADA Položeni vijenci na Trgu palih boraca

Povodom 22. aprila – Dana grada i dana oslobođenja Banje Luke od fašizma u Drugom svjetskom ratu, danas su položeni vijenci na spomenik palim borcima u centru grada.  U ime Grada Banje Luke, vijenac su položili gradonačelnik Igor Radojičić, predsjednik Skupštine grada Zoran Talić i zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić. – Banja Luka sa ponosom obilježava

ČUBRILOVIĆ: Banjaluka prepoznatljiva evropska destinacija

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojičiću i predsjedniku Skupštine grada Zoranu Taliću 22. april – Dan grada sa željom da nastave intenzivan razvoj grada koji je postao prepoznatljiva evropska destinacija.

Promocija knjige Vukana Dubočanina na Pravnom fakultetu u Banjaluci

Pravni fakultet Univerziteta u Banjaluci i “Zadužbina Petar Kočić” Banjaluka – Beograd organizuju promociju knjige Vukana Dubočanina, “Otrugnuto od zaborava – Priče iz novinarske beležnice”. Promocija će se održati sutra u 18 časova u sali 48/I na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjaluci. O knjizi će govoriti, profesor dr Nikola Mojović, redovni profesor Pravnog fakulteta i

U Srpskoj najplaćeniji bankari, najmanje zarađuju građevinci

Najviša prosječna neto plata u martu isplaćena je u finansijskoj djelatnosti i djelatnosti osiguranja – 1.445 KM, a najniža u građevinarstvu – 617 KM. Prosječna martovska plata u Srpskoj iznosila je 886 KM, a prosječna bruto plata 1.373 KM, saopštili su iz Saveza sindikata RS. Prosječna neto plata nakon u martu 2019. u odnosu na

FORMALIZOVANA DUGOGODIŠNJA SARADNJA Potpisan sporazum o bratimljenju sa Кumanovom

Gradonačelnici Banje Luke i Кumanova Igor Radojičić i Maksim Dimitrievski potpisali su danas sporazum o bratimljenju dva grada, koji već godinama sarađuju u više različitih oblasti. Nakon potpisivanja, gradonačelnik Кumanova izrazio je zadovoljstvo formalizovanjem odnosa između dva grada i u ime građana Кumanova čestitao ovaj veliki praznik svim Banjalučanima. -Posljednjih sedam-osam godina naši gradovi sarađuju