Magazin 04.12.2018.

BORIS REŽAK I HALID BEŠLIĆ: Duet „Od ponoći do ponoći“ premijerno u Banjaluci

ČITANJE: 2 minute

Jedna od najpoznatijih pjevača na Balkanu, Halid Bešlić, premijerno će izvesti duetsku pjesmu „Od ponoći do ponoći“ na koncetu u banjalučkoj Dvorani Borik, 6 decembra.

„Moj gost na koncertu u Boriku će biti Boris Režak, koji je napisao „Od ponoći do ponoći“, a Banjalučani će prvi imati priliku da je čuju i to uživo“, poručio je Halid pred koncert u Banjaluci.

Radi se o pjesmi Borisa Režaka koja je snimljena sa Halidom i najavljuje da će biti veliki hit. Kako sam autor kaže, pjesma je rađena s kafanskim prizvukom i Halid je bio prva opcija za saradnju.

Na koncertu će gost biti i mlada pjevačica Nikolina Kovač, a Halidu će se na sceni pridružiti i Gradski tamburaški orkestar iz Banjaluke.

Zlatni sponzor koncerta je Coca Cola i EuroExpress brza pošta.

„EuroExpress brza pošta postoji od 2008 godine, što čini deset godina ispunjenih intezivnim radom i razvojem svih segmenata usluga koje pružamo našim korisnicima. Stvorili smo zavidnu distributivnu mrežu i postavljali visoke standarde kvaliteta kurirskih usluga, proširivali sve svoje kapacitete i kontinuirano ulagali, iz godine u godinu, u razvoj i unapređenje stručnih kadrova, pogotovo mladih. Velikim trudom i predanim zalaganjem postali smo jedna od vodećih domaćih kompanija, a zasigurno prva u svojoj djelatnosti u Bosni i Hercegovini. Za nas je ova godina veoma bitna, jer obilježavamo našu desetogodišnjicu rada i postojanja, te smo upravo zato odlučili da sponzorišemo koncert velike regionalne zvjezde Halida Bešlića. Zadnji koncert u Banjaluci Halid je održao 2009 godine, a nama je izuzetno zadovoljstvo podržati njegov povratak na banjalučku scenu poslije toliko godina“, navode u EuroExpressu.

Ostali sponzori su Grad Banjaluka, fabrika obuće Bema, East Code, Hotel Jelena, Nektar i Metromedija. Medijski pokrovitelj je Radio televizija Republike Srpske i Big radio Banjaluka.

Karte se mogu kupti na Trgu Krajine i Travel Office-u u TC Emporium, po cijeni od 10 i 15 KM. Na dan koncerta, karte će koštati 15 i 20 KM.