BORIS REŽAK I HALID BEŠLIĆ: Duet „Od ponoći do ponoći“ premijerno u Banjaluci

Jedna od najpoznatijih pjevača na Balkanu, Halid Bešlić, premijerno će izvesti duetsku pjesmu „Od ponoći do ponoći“ na koncetu u banjalučkoj Dvorani Borik, 6 decembra.

„Moj gost na koncertu u Boriku će biti Boris Režak, koji je napisao „Od ponoći do ponoći“, a Banjalučani će prvi imati priliku da je čuju i to uživo“, poručio je Halid pred koncert u Banjaluci.

Radi se o pjesmi Borisa Režaka koja je snimljena sa Halidom i najavljuje da će biti veliki hit. Kako sam autor kaže, pjesma je rađena s kafanskim prizvukom i Halid je bio prva opcija za saradnju.

Na koncertu će gost biti i mlada pjevačica Nikolina Kovač, a Halidu će se na sceni pridružiti i Gradski tamburaški orkestar iz Banjaluke.

Zlatni sponzor koncerta je Coca Cola i EuroExpress brza pošta.

„EuroExpress brza pošta postoji od 2008 godine, što čini deset godina ispunjenih intezivnim radom i razvojem svih segmenata usluga koje pružamo našim korisnicima. Stvorili smo zavidnu distributivnu mrežu i postavljali visoke standarde kvaliteta kurirskih usluga, proširivali sve svoje kapacitete i kontinuirano ulagali, iz godine u godinu, u razvoj i unapređenje stručnih kadrova, pogotovo mladih. Velikim trudom i predanim zalaganjem postali smo jedna od vodećih domaćih kompanija, a zasigurno prva u svojoj djelatnosti u Bosni i Hercegovini. Za nas je ova godina veoma bitna, jer obilježavamo našu desetogodišnjicu rada i postojanja, te smo upravo zato odlučili da sponzorišemo koncert velike regionalne zvjezde Halida Bešlića. Zadnji koncert u Banjaluci Halid je održao 2009 godine, a nama je izuzetno zadovoljstvo podržati njegov povratak na banjalučku scenu poslije toliko godina“, navode u EuroExpressu.

Ostali sponzori su Grad Banjaluka, fabrika obuće Bema, East Code, Hotel Jelena, Nektar i Metromedija. Medijski pokrovitelj je Radio televizija Republike Srpske i Big radio Banjaluka.

Karte se mogu kupti na Trgu Krajine i Travel Office-u u TC Emporium, po cijeni od 10 i 15 KM. Na dan koncerta, karte će koštati 15 i 20 KM.

SUBAŠIĆ: Gačić je tri mjeseca volontirao u „Mozaiku prijateljstva“

Nakon što je iz bihaćkog zatvora stigao u Banjaluku, serijski ubica Edin Gačić je počeo da volontira u humanitarnom udruženju „Mozaik prijateljstva“. Miroslav Subašić iz „Mozaika“ za SrpskaCafe kaže da je to bio dogovor Centra za socijalni rad i policije. – Oni su se tako i dogovorili i on je počeo da volontira kod nas

Voda stiže u više dijelove Česme

Izgradnja vodovodne mreže u nekoliko ulica i naselja, kao i projektovanje nove, neizgrađene mreže, u ovoj godini planirano je u vrijednosti od 780.000 KM, rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove. Konkretno, u planu je izgradnja vodovoda Česma II, III i IV visinska zona, vodovoda Jagare i Banjica, podsistem Rekavice, te izgradnja vodovoda Mišin Han.

EVO KAKVO NAS PROLJEĆE OČEKUJE Objavljena dugoročna prognoza

Meteo portal “Severe Weather Europe” objavio je da će sljedeća sedmica u velikom dijelu Evrope, uključujući i Balkan biti natprosječno topla, dok je meteorološki servis “AccuWeather” danas otkrio kakvo nas vrijeme očekuje na proljeće. Proljeće će, prema predviđanjima meteorologa “AccuWeathera” u mnoge dijelove Evrope stići ranije, dok će se snijeg i zima u drugim dijelovima

Počela sanacija gradskih ulica

U okviru redovnog održavanja gradskih saobraćajnica, ovih dana je počela sanacija gradskih ulica, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve. “Konstatovali smo gdje su najveća oštećenja koja ugrožavaju bezbjedno odvijanje saobraćaja i krenuli u privremenu sanaciju oštećenih saobraćajnica tzv. hladnom asfaltnom masom”, istakao je načelnik Odjeljenja Slaviša Sandić. On pojašnjava, da u ovom periodu

TEGELTIJA O IMENOVANJU DALIDE BURZIĆ: Razumijem bol Memića, ali ne možemo nikoga eliminisati na osnovu nedokazanih tvrdnji

Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) BiH Milan Tegeltija oglasio se na Facebooku povodom jučerašnjeg imenovanja glavne tužiteljice Tužilaštva Kantona Sarajevo Dalide Burzić za sudiju Suda Bosne i Hercegovine, koje je izazvalo burne reakcije dijela javnosti te porodice Dženana Memića. “Kao čovjek, imam puno razumijevanje za svu bol, tugu i ogorčenost gospodina Memića i zbog toga ne mogu da

UKC: Citogenetička laboratorija vodeća u BiH

Citogenetička laboratorija Odjeljenja za medicinsku genetiku Zavoda za kliničku laboratorijsku dijagnostiku u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske vodeća je u BiH po broju urađenih prenatalnih citogenetičkih analiza. Iz UKC-a je saopšteno da je to jedina takva laboratorija u Srpskoj, koja pruža usluge za čitavo područje Republike, kao i da je od 2009. do 2019.

STANIVUKOVIĆ: Privremeno napuštam RS i BiH, ugrožena mi je lična sigurnost

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković kazao je danas da će medijima biti dostupan još danas i da će se privremeno povući iz javnosti zbog lične sigurnosti. Najavio je i napuštanje Bosne i Hercegovine u narednim danima. “Za vikend već neću biti u zemlji. Danas sam još tu i večeras ću još neke