Politika 19.02.2016.

Bosić negira da je rekao da Dodik mora biti uhapšen

ČITANJE: 1 minuta
bosic-dodik
Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić kaže da je notorna laž da je prilikom susreta koji je imao sa Slobodanom Pavlovićem, na Pavlovićev zahtjev, krajem prošle godine u Bijeljini, rekao da “Dodik mora biti uhapšen”.

– Moj stav je da u Republici Srpskoj mora početi besprekorna borba protiv državne mafije i krupnog kriminala povezanog sa vrhom vlasti. Institucije zadužene za provođenje zakona moraju obezbijediti da nema privilegovanih pred licem pravde, bez obzira na kojoj funkciji se nalazio- naveo je Bosić.

– On je naglasio da je sinoćni prilog u centralnom dnevniku RTRS-a, na osnovu vijesti Novinske agencije Republike Srpske “SRNA”, koja se poziva “na SNSD-ov propagandni portal “Iskra”, nastavak kampanje laži i manipulacija koje dolaze iz štaba Milorada Dodika”, saopšteno je iz SDS-a.

– Ponovo se plasiranjem laži iz neimenovanih izvora državni mediji Srna, RTRS i drugi medijski sateliti propagandne mašinerije SNSD-a stavljaju u službu zaštite kriminala iz vrha vlasti Republike Srpske. O profesionalnom sunovratu Javnog servisa RTRS i Srne, Novinske agencije Republike Srpske, dovoljno govori činjenica da se nisu potrudili da čuju mišljenje druge strane, odnosno onih na koje se vijest odnosi- smatra Bosić.

Novinska agencija Republike Srpske “SRNA” juče je prenijela informaciju sa portala “Iskra” da su vlasnik Pavlović banke Slobodan Pavlović i predsjednik SDS-a Mladen Bosić krajem prošle godine održali sastanak na kome je lider SDS-a poručio da “Milorad Dodik mora da ide u zatvor”, iako mu je Pavlović rekao da je Dodikov kredit “potpuno regularan”.

(Agencije)

Oznake: Milorad Dodik