Sport 14.07.2016.

Branković: Borcu m:tel još fale bekovi

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučani su u sklopu priprema na sjednici Upravnog odbora RK Borac izglasali budžet i gotovo formirali igrački sastav, potvrdio je direktor “Velikana iz Gospodske” Vladimir Branković naglasivši da će Borac u budućnosti biti oslonjen na mlađe rukometaše.

“Nedostaju nam još dvojica igrača na lijevoj i desnoj bekovskoj poziciji i u narednom periodu ćemo pokušati da se snađemo za takve rukometaše”, izjavio je Branković.

Prema njegovim riječima, banjalučki klub će u budućnosti biti okrenut mladim snagama.

“Još jednom smo potvrdili pravac koji smo najavili u prethodnom periodu odnosno da se okrenemo mlađim snagama, posebno u sekcijama u osnovnim školama kao jednoj glavnoj bazi koju je Borac izgubio u proteklim godinama”.

Branković je ponovio imena pristiglih pojačanja u Borac m:tel.

“Što se tiče prvog tima, ekipi se pridružio (srednji bek) Goran Daničić i (golman) Arman Beširević iz Prijedora, na lijevom krilu je reprezentativac Crne Gore Mirko Majić”, dodao je Branković, ali ponovo apostrofirao prioritete crveno-plavih u budućem periodu.

“Posebnu pažnju ove godine posvetićemo mlađem uzrastu i tim mladim igračima, pa ćemo izdvojiti posebna sredstva za što kvalitetniji rad njihovih trenera. Imamo odličan kadar u stručnim štabovima, koordinator Nebojša Golić će u saradnji sa klupskim rukovodstvom dogovoriti koji treneri će voditi timove. Nadam se da će djeca koja su prešla iz ‘Škole rukometa Banjaluka’, a koja su odlično dosad radila, nastaviti istim kvalitetom da treniraju u narednom periodu”, zaključio je Branković.

(mondo.ba)