Magazin 28.04.2016.

Brazilska gospođa ministarka hit na internetu

ČITANJE: 1 minuta
ministarka
Milena Santos (26), supruga novog brazilskog ministra turizma Alesandra Tiešeire, zapalila je internet svojim skoro pa nagim fotogarfijama.

Fotografije na kojima prva dama turizma pozira u minimalnom kupaćem kostimu ispred brazilskog Kongresa ovih dana kruže društvenim mrežama i rijetko koga ostavljaju ravnodušnim.

Ipak, atraktivna brineta, koja sada želi ulogu ozbiljne žene brazilske političke scene, kaže da su fotografije nastale davno, prije nego što se udala za aktuelnog ministra turizma, te da su one sada namjerno plasirane i dovedene u pogrešan kontekst.

Naime, fotografije su nastale 2013. godine kada je Milena pobijedila na popularnom izboru za najlešu zadnjicu “Miss BumBum” koji se održavao u Majamiju.

milena santos

Kako kaže, namjerno je oskudno obučena pozirala ispred Kongresa kako bi privukla pažnju Brazilaca koji “više pažnje poklanjaju golim zadnjicama umjesto onome što zaista iziskuje pažnju”.

Ministar Tiešeire mandat je preuzeo u petak, a zadužen je i za organizaciju Olimpijskih igara. Sada trpi kritike da se fotografiše sa svojom seksi suprugom dok mu ginu radnici na izgradnji objekata.

– Ogorčena sam što ljudi sa nedostatkom etike i poštovanja komentarišu trenutke sreće para koji se voli i transformišu ga u nešto negativno – izjavila je Milena.

milena santos 1

Ipak, Milena je pokazala da nije samo lijepo lice i seksi telo. Ona je godinama član političke Liberalno-socijalne partije i nedavno je kritikovala selektivan pristup o istragama korupcije u zemlji zbog čega je nedavno i brazilski parlament izglasao impičment predsjednice Dilme Rusef.

Ona se prošle godine kandidovala i za člana Gradskog veća grada Salvadora.

(Blic)