Sport 19.02.2021.

BSK NA PRIPREMAMA: Cilj povratak u Drugu ligu, slijede mečevi sa Slogom, Ljubićem i Krajinom

ČITANJE: 1 minuta

Fudbaleri BSK-a se pripremaju za nastavak takmičenja u regionalnoj ligi Zapad gdje su poslije jesenjeg dijela šampionata lideri na tabeli.

Novi trener Bojan Puzigaća i njegov asistent Milan Bijelić nametnuli su žestok ritam rada kako bi ekipa što bila spremnija, piše Srpskainfo.

– Cilj kluba je povratak u Drugu ligu Republike Srpske, a bez obzira na to što imamo prednost od pet, šest i sedam bodova nad najbližim pratiocima u nastavku ne smije biti opuštanja. Zbog toga je potrebno da se dobro spremimo i od starta drugog dijela šampionata pokažemo da zaslužujemo viši rang – rekao je Puzigaća.

U prvoj kontrolnoj utakmici “romantičari” su poraženi 1:2 od juniora Borca, a zatim su savladali Goricu iz Šipova sa 3:0

Sutra od 15 časova u Krupi će će igrati protiv trnske Sloge, sljedeću subotu rival će da im bude Ljubić iz Prnjavora, a generalna proba je 6. marta protiv Krajine.

Kada je u pitanju igrački kadar ekipu su napustili Siniša Milošević i Miloš Kukić, a došli su Igor Kuzmanović i Zoran Šamara.

(SB)

Oznake: BSK Banjaluka