Vijesti 09.12.2016.

Budvanska policija uhapsila Banjalučanina i Nišliju: Osumnjičeni zbog dvostrukog ubistva

ČITANJE: 1 minuta

Budvanska policija uhapsila je Vladimira Šmanju (34), iz Banjaluke, državljanina BiH i Miljana Bulatovića (36) iz Niša, državljanina Srbije. Oni su osumnjičeni za pomaganje u ubistvu doktora Dragana Nena Zečevića i Đorđa Borete u Bečićima, pišu Vijesti.me.

Zečević i Boreta ubijeni su u sredu oko 11 časova u pucnjavi u lokalu “Trofej” u Bečićima. U napadu je ranjen i Ivo Stanišić, dok očevidac, kako prenose Vijesti.me, tvrdi da je napadač pucao nasumično i da su ljudi padali na pod kako bi izbjegli metke.

– Sumnja se da su V.Š. i M.B. izvršiocu teškog ubistva unaprijed obećali pomoć i pružili mu pomoć u izvršenju krivičnog djela. Osim identifikovanja ova dva lica, policija je pretresima na više lokacija u Budvi pronašla predmete i tragove koji se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela, a koji će se nakon sprovedenih forenzičkih vještačenja i analiza koristiti za potrebe krivičnog postupka. Pronađeni predmeti i tragovi bi, prema podacima kojima u ovom momentu raspolažemo, mogli biti od značaja i za rasvjetljavanje drugih teških krivičnih djela počinjenih na teritoriji Crne Gore – saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da će osumnjičeni V.Š. i M.B. u zakonskom roku biti sprovedeni nadležnom tužiocu.

(Vijesti.me)