Magazin 10.11.2015.

Call of Duty: Black Ops III je stigao, kakve su kritike?

ČITANJE: 1 minuta
call of duty
Jedna od najiščekivanijih igara ove godine Call of Duty: Black Ops III, objavljena je u petak 6. novembra za PC, Xbox One i PS 4 konzole kao i konzole prethodne generacije.

Samu objavu igre pratile su i neke kontroverze koje su govorile da za udobno igranje na visokim podešavanjima nisu dovoljni 12 GB RAM memorije i GeForce GTX 980 Ti grafička kartica.

Međutim, ono što nam je u ovom trenutku zanimljivije je kako je kritika prihvatila igru? Odgovor se vrlo teško može dati jer su dva najpopularnija i najjača gejming sajta, IGN i Gamespot dala potpuno različite ocjene.

Uz ocjenu 92, IGN poručuje da je igra sjajna, da ima zabavne moći, mnogi stvari da se otključaju, pun Zombie mod, odličan co-op mod kao i glatku mobilnost. Na kraju poručuju da Black Ops 3 nije najbolja igra u Call of Duty serijalu ali je najveća i najbogatija funkcijama.

Sa druge strane, Gamespot je igri dao ocjenu 7 uz poruku da ima dosadnu i nerazumljivu kampanju. Takođe poručuju da ima vrlo malo multiplejer raznovrsnosti nakon deset sati gejminga. Ocjena popularnog sajta Polygon je identična Gamespot-ovoj, dok je na sajtu Gametrailers dodijeljena ocjena koju je dao i IGN – 92.

(benchmark.rs)