Region 12.10.2022.

Čeda Jovanović negirao da je tukao suprugu: Pre bih sebi glavu otkinuo

ČITANJE: 1 minuta

Lider LDP-a Čedomir Jovanović, za kog je objavljena vijest da se potukao sa suprugom Jelenom i da je zbog nasilja prijavljen u policiji, kaže za Telegraf.rs da je ne bi udario, da su se samo posvađali i da ga ona nije prijavila policiji.

“Nije me prijavila žena. Video sam na portalu da sam prijavljen. Ne znam šta da kažem”, rekao je Jovanović.

Jovanović kaže da su se posvađali i da je izašao iz kuće.

“Kao što rade svi”, dodao je.

Na pitanje da li to znači da je nije udario, rekao je:

“Ja, ma da li si normalna? Ja bih pre sebi glavu otkinuo. Volim je najviše na svetu.”

On je  potvrdio da je u policiji, a na pitanje da li je sada sve u redu s Jelenom rekao je da “nije, jer ne voli da se svađa s njom, baš zbog toga što je mnogo voli. ”

U međuvremenu, za portal “Nova.rs” javila se Jelena Jovanović, Čedomirova supruga, koja demantuje da je došlo do fizičkog obračuna.

“Spremam ručak za tri devojčice koje su u školi, mene niko nije tukao, niti sam ja nekog tukla. Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Mnogo mi je teško jer će moja deca ovo da čitaju. Meni ovo ne treba u životu, ja živim miran život, vratila sam se s puta sve je okej i sve je super”, rekla je Jelena Jovanović za “Novu.rs”.

Policiji je danas oko 10.30 prijavljeno nasilje u porodici u Novom Beogradu, a potukli su se, kako je objavljeno ranije,  Jovanović i njegova supruga.

(N.M.)