ČELENDŽ KUP Borac protiv azerbejdžanskog Bakija

Osvajač rukometnog Kupa Bosne i Hercegovine Borac Mtel igraće u drugom kolu Čelendž Kupa protiv Bakija iz Azerbejdžana.

Banjalučani će u prvom meču 6. ili 7. oktobra biti gosti, a u revanšu za sedam dana kasnije biće domaćini. Treće kolo je 17. i 18. odnosno 24. i 25. novembar.

Šampion BiH u ženskoj konkurenciji Grude će u prvom kolu Kupa EHF igrati protiv njemačkog Mecingena. Prvi mečevi su u ovoj konkurenciji 8. septembra, a revanši sedam dana kasnije.

SPORT U ŠKOLAMA Nova sportska oprema za sve banjalučke škole

Sve banjalučke osnovne škole, njih 26, uskoro će dobiti novu sportsku opremu i rekvizite za provođeenje novog projekta „Sport u školama“, zahvaljujući kojem će se osnovci, bez plaćanja bilo kakvih naknada, baviti željenim sportom, potvrđeno je u Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

NOBILO I FERAGET SA DAVOROM Na trgu uzbunjivača pije se najbolja kafa

Anto Nobilo i Izet Feraget, advokati iz međunarodnog tima koji podržavaju grupu Pravda za Davida, jutros su se iznenada pojavili na Trgu Krajine, ili kako ga aktivisti iz ove grupe zovu “Davidovom Trgu” i razgovarali sa ocem ubijenog mladića Davorom Dragićevićem.

Nova M:biz net tarifa sa 20 GB interneta

M:biz Net tarifa je namijenjena onim poslovnim korisnicima koji žele članovima svoje M:biz grupe omogućiti najbolji i najbrži mobilni internet, kao i neograničenu komunikaciju unutar grupe.

LAUŠ Počinje gradnja nove zgrade mjesne zajednice i policijske stanice

Uklanjanjem stare  i dotrajale barake na uglu Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića, na početku Lauša, ovih dana su počele pripreme za izgradnju novog administrativnog objekta  u kom će biti smještena mjesna zajednica i policijska stanica, u okviru zajedničkog projekta Gradske uprave i MUP-a RS.