Čelić pojačao redove socijalista u Banjaluci

Socijalistička partija (SP) i Aktiv mladih ove stranke u Banjaluci bogatiji su za novog člana nakon što im se juče pridružio poznati banjalučki sportista i rukometaš Borca Đorđe Čelić.

Čelić je istakao da je počastvovan što je član socijalista.

– Pridružio sam se SP-u jer smatram da je to stranka koja njeguje istinski pozitivne društvene vrijednosti. Siguran sam da ću kroz svoje buduće djelovanje u partiji dati doprinos razvoju sporta u Banjaluci – rekao je Čelić.

Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SP-a Goran Selak kaže da ga raduje što mladi i afirmisani sportisti prepoznaju ideje Socijalističke partije, te da su svi dobrodošli da daju svoj doprinos razvoju grada, sporta i društva.

– Banjaluka je bila i ostala grad sporta. Njegujemo poseban senzibilitet prema sportistima našeg grada – istakao je Selak.

(Glas Srpske)

Krava ubila vlasnika dok ju je vodio biku

Naš Aleksije poveo je kravu na oplodnju kod bika, prema selu Kola. Međutim, nisu odmakli ni kilometar od štale i, po svemu sudeći, kada je počela padati kiša, on je raširio kišobran, što ju je uplašilo, te ga je usmrtila.

(FOTO) Majstor “Parking majstora”

Čitalac portala blmojgrad, poslao je fotografiju koja bi slobodno mogla konkurisati za “Naj parking majstora u Banjaluci u januaru 2018. godine” ukoliko bi postojalo takvo takmičenje.