Vijesti 27.10.2016.

Čelinac: Nema govora o prodaji zemljišta Arapima

ČITANJE: 1 minuta

Povodom teksta i priloga banjalučke ATV “Arapi izviđaju banjalučku regiju”, oglasio se kabinet načelnika opštine Čelinac Momčilo Zeljković.

“Na sastanku načelnika opštine Čelinac Momčila Zeljkovića sa ambasadorom BiH u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Zoranom Milićevićem, koji je održan 25. oktobra u kabinetu načelnika, razgovaralo se o privrednim i investicionim potencijalima opštine Čelinac. Ambasador Milićević upoznao je načelnika Zeljkovića o vrsti proizvoda koji bi eventualno bili interesantni tržištu u Emiratima, te o načinu plasiranja proizvoda na takvo tržište od strane ovdašnjih privrednika.

Bilo je riječi o namještaju kao finalnom proizvodu, drvetu kao polufinalnom proizvodu, zdravoj hrani i određenoj vrsti obuće. Na sastanku nije bilo riječi o zemljištu, niti o prodaji zemljišta – u bilo kom kontekstu.

Nakon sastanka, uslijedio je obilazak čelinačkih firmi koje se bave proizvodnjom namještaja, indutrijskih pegli i parketa.

Ovim putem demantujemo i odbacujemo sve navode i špekulacije o prodaji čelinačkog zemljišta Arapima”, navedeno je iz kabineta načelnika opštine Čelinac.

(Mondo)