Magazin 02.04.2019.

Centar za estetsku stomatologiju “Simić Dent” otvorio konkurs za “Humanitarni makeover”

ČITANJE: 2 minute

Centar za estetsku stomatologiju Simić Dent danas je otvorio konkurs za deveti po redu “Humanitarni makeover” čiji je cilj da ljudima slabijeg imovinskog stanja i loše dentalne slike vrati vjeru u sebe, ali i u ljude, te im potpunom transformacijom osmijeha pomogne da započnu novu stranicu u svom životu.

Iako svjesni toga da su u pitanju male promjene u društvu, činjenica je da su od velikog značaja u životima pojedinaca. Upravo zato, tim Centra za estetsku stomatologiju Simić Dent, na čelu sa dr Gordanom Simić, odlučio je da i ove godine organizuje potpuno besplatan “Humanitarni makeover”, te timski, pokrivanjem svih grana dentalne medicine, stručnošću, posvećenošću, korištenjem savremene opreme i najkvalitetnijih materijala vrati osmijeh na lica izabranim kandidatima, i da im vjetar u leđa da u nastavku života budu zdraviji, ljepši, uspješniji i srećniji.

Ovim putem iz Centra za estetsku stomatologiju Simić Dent pozivaju sve oni koji poznaju nekoga dragog, skromnog, ali vrijednog, ko provodi najljepše godine pognute glave krijući rukom zube, ko je brinući o drugima zaboravio da brine o sebi, ko se odavno nije nasmijao od srca iako bi mu to najviše želio, da ih prijave i na taj način pomognu Centru da pronađu idealne kandidate.

Kako bi prijava bila prihvaćena, treba da sadrži fotografije kandidata, sa fokusom na zube, kao i propratno pismo u kojem će biti objašnjeno zašto kandidat zaslužuje makeover.

Prijave se šalju putem mail-a, na adresu [email protected], a konkurs je otvoren do petka, 19. aprila 2019. godine.

Sve detalje ove akcije u narednom periodu moći ćete pratiti putem društvenih mreža Centra, Facebook, Instagram i Twitter, a do tada, svoj doprinos možete dati djeljenjem konkursa i prijavljivanjem kandidata, kako bismo pronašli idealne i zajedničkim snagama im pomogli da postanu bolja verzija sebe i započnu novi, srećniji i ljepši život.