Magazin 26.04.2016.

“Četiri dame – jedan šou”: Frajle stižu u Banjaluku

ČITANJE: 1 minuta

Frajle

Šarmantni novosadski kvartet „The Frajle“ spada u red muzičkih sastava uz koji Vam je sjajno raspoloženje zagarantovano. Svojom orginalnošću i potpuno nesvakidašnjim scenskim ugođajem za veoma kratno vrijeme stekle su veliki broj fanova širom regiona.

Nakon velikog uspjeha koji su je donijeli albumi „Naš prvi album sa putovanja“ i „A strana ljubavi“, Frajle su krajem prošle godine izdale novi album „B strana ljubavi“, koji je već svojim prvim singlovima zadobio izuzetne simpatije publike. Ono što ih krasi sve ove godine jeste i činjenica da su svojim angažmanom Frajle pomogle uspješnost brojnih humanitarnih akcija. Tako je i sa albumom „B strana ljubavi“, čijom kupovinom donirate sredstva udruženjima oboljelih od raka dojke u Bosni i Hercegovini.

Frajle su sredinom aprila krenule na bosanskohercegovačku turneju. Turneja je počela 15. aprila, koncertom u Zenici, a završava 7. maja nastupom „Frajli“ u dvorani Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu. Nastupi u Zenici i Tuzli bili su istinski spektakli, a na oba koncerta publika ih je ovacijama ispratila sa scene.

Takav spektakl očekuje i Banjalučane, jer u Narodno pozorište Republike Srpske Frajle donose svo svoje muzičko umijeće i obećavaju lavinu dobrog raspoloženja. Svi koji su nekad slušali novosađanke na live nastupima slažu se da četiri dame na scenu donose poseban show i muzičku energiju po kojoj se njihove svirke dugo pamte.

Ne dopustite sebi da propustite susret sa Frajlama, jer one su „četiri dame, a jedan show“. Budite sa Frajlama u Narodnom pozorištu RS – a, 6. maja u 20,00 sati.

Ulazinice za banjalučki koncert benda “The Frajle” po cijeni od 15 KM možete kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta Republike Srpske.

(Banjaluka.net)