Sport 22.07.2020.

ČETIRI POBJEDE U PET MEČEVA: U Borcu zadovoljni pripremama na Zlatiboru, igrači pokazali zajedništvo

ČITANJE: 2 minute

Pobjedom protiv Čukaričkog, najjačeg rivala na srpskoj planini Borac je završio pripreme na Zlatiboru na željeni način. Pobjeda je donijela optimizam u banjalučki klub, koji je tako zabilježio i četvrtu pobjedu u pet mečeva, piše “Srpskainfo”.

Čukarički je dosta kombinovao u ovom duelu a trener Vlado Jagodić ističe da ekipe ima dosta kvalitetnih igrača i dva podjednaka tima.

“Veoma mi je drago što na ovaj način završavamo pripreme, jer su igrači od prvog momenta boravka na Zlatiboru pokazali veliko zajedništvo, radili mukotrpno i na kraju smo pripreme finiširali na način koji smo željeli a to je da odigramo jednu jaku takmičarsku utakmicu. Tačno je da su oni kombinovali jer imaju dva jaka tima. Mi smo sa 70 odsto igrača izgurali utakmicu što je bio moj cilj. Napravili smo izmjene koje planiramo u prvenstvu, pri tome ne mislim na personalne stvari nego na broj izmjena”, rekao je Jagodić za “Srpskainfo”.

Borac se sutra vraća u Banjaluku, a dobri rezultati sigurno će puno značiti ekipi.

“Igračima sve pohvale za urađeno, sve se vrati kad se pošteno radi. Samo prvo poluvrijeme protiv Trepče je bilo za kritiku. Ne uzlijećemo nimalo, čvrsto smo na zemlji ali na krilima dobrih priperma i rezultata moramo bazirati naš optimizam jer imamo kvalitet. Na dvije pozicije ćemo još pokušati da napravimo zdravu konkurenciju i već sada mogu najaviti da ulazimo spremni u prvenstvo.  Ono što raduje je da su igrači su od prvog dana žele da naprave dobar rezultat. Sve što sam najavljivao se ostvaruje, pa mislim da realno možemo biti optimisti. Ekipa je pokazala da vrijedi sad joj treba svježina što ćemo odraditi u narednim danima. Protiv Rudara će odigrati dva tima i mislim da smo pokazali da smo fizički i taktičkom na nivou koji nam je potreban”, dodao je trener Borca.

(N.S/ Banjaluka.net)