Magazin 30.12.2015.

Četiri razloga zbog kojih ne možete pronaći “onog pravog”

ČITANJE: 1 minuta
sama
Nemoj propustiti priliku zbog ovih stvari…

1. Izgubila si nadu

Svako od nas kad tad izgubi nadu, i to je sasvim normalno, ako se događa na kratke periode pa se brzo saberemo. Sve suprotno može te skupo koštati i to ne samo na ljubavnom planu. Nisu svi muškarci loši ili zauzeti. Možda “onog pravog” samo tražiš na pogrešnim mjestima.

2. Ne želiš prekinuti sve veze s bivšim

Činjenica je da nikad nećeš upoznati nekog novog i dati mu priliku, ako se i dalje nadaš da ćeš izgladiti stvari s bivšim. Ali, nameće se jedno pitanje: ako misliš da možete riješiti sve probleme, zašto oni dosad nisu riješeni?

3. Nestrpljiva si

Za dobre stvari u životu treba vremena. Možda je teško biti solo, kada su oko tebe sami parovi, no tvoja nestrpljivost neće poboljšati stvari, već upravo suprotno. Takođe, kaže se kako se najbolje stvari dešavaju onda kada ih najmanje očekuješ. Drugim riječima, partnera ćeš naći živeći svoj život, a ne trošeći svoje slobodno vrijeme na potragu za njim.

4. Nigdje ne izlaziš

Povezano s gubljenjem nade, mnogi se ljudi u takvim situacijama zatvaraju u sebe i prestaju imati volju za druženjem i izlascima. No, kako misliš upoznati nekoga, ako si počela biti u ozbiljnoj vezi s likom iz omiljene serije? Pokreni se, nećeš baš svaki put požaliti.

(fokus.ba)