Sport 19.03.2021.

CILJ TREĆA POBJEDA: Fudbaleri Borca dočekuju Mladost, uloga favorita nije razlog za opuštanje

ČITANJE: 1 minuta

Dva puta je Borac savladao ekipu Mladosti u tekućoj sezoni, a cilj u sutrašnjem duelu je nova pobjeda.

Bez obzira na činjenicu da su domaćini i prema položaju na premijerligašoj tabeli favoriti Banjalučani ne očekuju lak posao, prenosi Srpskainfo.

– Dolazi nam ekipa koja voli da se nadigrava, njihov trener Miljanović sa svojim iskustvom ima drugačija shvatanja fudbala od uobičajenog na našim prostorima. Zna se šta se od Borca očekuje i kakvi su ciljevi ove sezone. Bez obzira na prethodne dvije pobjede protiv Mladosti neće nam biti lako, opuštanja ne smije biti. Danas ne smijete nikoga potcijeniti i to svojoj ekipi neću dozvoliti bez obzira protiv koga igramo, svjesni smo da nam niko ništa neće pokloniti – istakao je Marko Maksimović.

Krilni fudbaler crveno-plavih Almedin Ziljkić takođe smatra da neće biti lako doći do tri željena boda.

– Činjenica je da smo pobijedili Mladost sa 6:0 u prošloj utakmici na našem terenu, ali su oni tada imali velikih problema i dosta odsutnih igrača zbog korona virusa. Sada su kompletni i sigurno nisu ništa manje opasni od bilo kog drugog rivala. Vole da se nadigravaju, imaju dobre pojedince i igru, ali mi smo tu da ih zaustavimo i na drugoj strani iskoristimo kvalitet koji imamo – poručio je Ziljkić.

U ekipi Borca neće biti duže odsutnih Marka Jovanovića, Đorđa Milojevića i Jove Lukića, a zbog lakše povrede van stroja je i Milan Šikanjić.

(SB)

Oznake: FK Borac