Vijesti 08.03.2017.

Čistoća: Računi nisu krivotvoreni

ČITANJE: 1 minuta

Zbog informacija da su koverte u kojima se nalaze računi za usluge “Čistoće” krivotvorene jer na njima nema pečata prijemne pošte, a označeno je da je poštarina plaćena u pošti Banjaluka, dovedena je u pitanja vjerodostojnost tih računa.

U preduzeću “Čistoća” pojasnili su da su ovi računi pravi i podijelili su ih njihovi inkasanti, te da njihov sadržaj nije doveden u pitanje.

“To su naši zvanični računi, a podijelili smo ih oko 4.000. Nesporazum je nastao jer smo ih dijelili u kovertama od prošle godine, jer 16.000 domaćinstava prošle godine nije dobilo račune koji su išli putem pošte”, naveli su iz “Čistoće”.

Ističu da će račune nastaviti slati putem “Pošte Srpske” kako ubuduće ne bi dolazilo do zablude.

Podjsećamo, na sporne račune upozorili su iz “Pošte Srpske” gdje je navedeno da takve račune nisu dijelili radnici ovog preduzeća, te da na kovertama nema pečata prijemne pošte, što znači da su one krivotvorene i dovode u sumnju i njihov sadržaj.

“Obavijestili smo nadležne organe o ovome, a gradane ovih naselja mole da izvrše provjeru prije plaćanja racčuna te upozravaju da  prema Zakonu o poštanskim uslugama RS, dostavu računa može da vrši samo javni poštanski operater”, naveli su iz  “Pošta Srpske”.

(Nezavisne)