CJB Istočno Sarajevo: Govedarica nije prijavio da je slupao auto, policajci ga našli ispred kafane

policija
Nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila na dionici magistralnog puta Goražde – Ustiprača, policija nije mogla izvršiti uviđaj jer je nezgoda naknadno prijavljena, a vozač čiji su inicijali V.G. udaljio se sa lica mjesta automobilom “reno laguna”, koji je vlasništvo Narodne skupštine Republike Srpske, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

– Policijskoj stanici Novo Goražde juče u 11.50 časova lice čiji su inicijali J.G. prijavilo je da se na dionici magistralnog puta Goražde – Ustiprača, u mjestu Ustiprača, dogodila saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom, te da se vozilo koje je učestvovalo u saobraćajnom udesu nalazi ispred ugostiteljskog objekta “Samobor” u mjestu Ustiprača – navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su na parking prostoru ovog ugostiteljskog objekta zatekli V.G, koji je upravljao vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi.

S obzirom na to da je saobraćajna nezgoda naknadno prijavljena, te da se vozač ovim vozilom udaljio sa lica mjesta, prema Instrukciji o vršenju saobraćajnih nezgoda, uviđaj nije mogao biti izvršen, navode u policiji.

(Banjaluka.net)

ŠERANIĆ: Utvrditi ko zaista traži posao, a ko je na birou zbog osiguranja

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da se suština inicijative poslovne zajednice u Srpskoj o izmjeni Zakona o zdravstvenom osiguranju da se utvrdi ko putem biroa zaista traži posao, a ko je prijavljen samo zbog ostvarivanja prava na zdravstveno osiguranje.

DODIK: Ne smijemo dozvoliti da granica na Drini bude i NATO granica

Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, prisustvovao je danas vojnoj vježbi “Sloboda 2019” u Srbiji, nakon čega će razgovarati sa premijerom Ruske Federacije, Dmitrijem Medvedevim. Nakon vojne vježbe Dodik poručuje da je prikazana organizovanost, opremljenost i odlučnost Vojske Srbije, što prije samo 10 godina nije bilo moguće. “Po ovom prikazu se vidi da je vojska

KOMENTAR: PDP-ova politika jeftinih fraza

Zamislite samo koliko je SDS postao nebitna, marginalana politička opcija kada je PDP Mladena Ivanića, sa svojih šest ili sedam odsto podrške, suvereno stao na čelo opozicionog bloka u Republici Srpskoj.