Vijesti 30.09.2015.

CJB Istočno Sarajevo: Govedarica nije prijavio da je slupao auto, policajci ga našli ispred kafane

ČITANJE: 1 minuta
policija
Nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila na dionici magistralnog puta Goražde – Ustiprača, policija nije mogla izvršiti uviđaj jer je nezgoda naknadno prijavljena, a vozač čiji su inicijali V.G. udaljio se sa lica mjesta automobilom “reno laguna”, koji je vlasništvo Narodne skupštine Republike Srpske, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

– Policijskoj stanici Novo Goražde juče u 11.50 časova lice čiji su inicijali J.G. prijavilo je da se na dionici magistralnog puta Goražde – Ustiprača, u mjestu Ustiprača, dogodila saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom, te da se vozilo koje je učestvovalo u saobraćajnom udesu nalazi ispred ugostiteljskog objekta “Samobor” u mjestu Ustiprača – navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su na parking prostoru ovog ugostiteljskog objekta zatekli V.G, koji je upravljao vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi.

S obzirom na to da je saobraćajna nezgoda naknadno prijavljena, te da se vozač ovim vozilom udaljio sa lica mjesta, prema Instrukciji o vršenju saobraćajnih nezgoda, uviđaj nije mogao biti izvršen, navode u policiji.

(Banjaluka.net)