Vijesti 28.12.2018.

Članice kluba Inner Wheel Banjaluka uručile poklone porodici Vujasin

ČITANJE: 1 minuta

Pretpraznične dane banjalučke porodice Vujasnin uljepšale su članice Inner Wheel kluba Banjaluka, koje su majci Dragani svojom donacijom pomogle da obezbijedi potrebne lijekove početkom nove godine, a mališane obradovali paketićima, poklonima i igračkama.

Inner Wheel Kluba Banjaluka humanitarnom apelu porodice Vujasin odazvao se i proteklog mjeseca, kada su im donirana drva, garderoba, igračke i brojne potrepštine a današnja gesta predstavlja i ispunjenje obećanja djeci za uspjeh u školi.

Novac je prikupljen od donacija članica Inner Wheel kluba Banja Luka, koji redovno provodi humanitarne akcije i pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Sedmočlana porodica Vujasin, koju čine majka Dragana i otac Zoran te njihovih petoro djece žive kao podstanari i nalaze se u teškoj finansijskoj situaciji. Otac je odlikovani borac bez posla, a majci je dijagnostikovan tumor na mozgu i do sada je imala dvije operacije. Samo za lijekove potrebno je da izdvoji 100 KM mjesečno.

Svaka pomoć je dobrodošla, a svi koji žele da uljepšaju svakodnevnicu ovoj porodici mogu se javiti majci Dragani na broj telefona 066/252-583.