Politika 03.05.2021.

Članovi Ujedinjene Srpske sa građanima na Trgu Krajine: Tucijadom i poklonima obilježeni vaskršnji praznici

ČITANJE: 1 minuta

Članovi Ujedinjene Srpske obilježili su danas u Banjaluci vaskršnje praznike druženjem sa građanima, tucijadom i dijeljenjem poklona najmlađima.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je da je cilj današnje akcije da se pošalje poruka mira, saradnje i ljubavi.

“Želimo i u narednom periodu, kao što je to bilo prethodnih nekoliko dana, da se jedni prema drugima odnosimo sa poštovanjem i u politici, kao i u javnom životu”, rekao je Stevandić novinarima.

Predsjednik Aktiva žena Ujedinjene Srpske Vesna Lončar čestitala je Vaskrs svim pravoslavnim vjernicima, te im poželjela zdravlje i blagostanje na svakom životnom polju.

“Aktiv žena Ujedinjene Srpske Banjaluka danas je simbolično obilježio vaskrs, a akcija je usmjerena na pozitivan uticaj na sistem vrijednosti u društvu”, rekla je Lončareva.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka Siniša Vidović rekao je da ova stranka svake godine druženjem sa građanima obilježi Vaskrs, a ciljem očuvanja jedinstva i bratske sloge.

(Srna/ N.S)