Vijesti 28.06.2021.

Čolić: Ne postoji nalogodavac napada na Kovačevića

ČITANJE: 1 minuta

Marko Čolić, osuđeni za pokušaj pokušaj ubistva novinara Vladimira Kovačevića, izjavio je tužiocu da ne postoji nalogodavac počinjenog krivičnog djela zbog kojeg je osuđen.

Naime, on je saslušan u svojstvu svjedoka nakon što su pojedini mediji objavili da će Čolić otkriti ko su nalogodavci napada na Кovačevića, ako ga ne puste da kaznu nastavi izdržavati na zatvorskoj farmi, prenose Nezavisne.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, postupajući po službenoj dužnosti, preduzelo je zakonom propisane radnje, te je formiralo predmet i izvršilo provjere istinitosti navoda informacija objavljenih u sredstvima javnog informisanja.

“U svojstvu svjedoka Marko Čolić je saslušan od strane postupajućeg tužioca na okolnosti informacija objavljenih na gore pomenutim internet portalima,  kojom prilikom je u cjelosti negirao objavljene informacije, te izjavio da ne postoji nalogodavac  počinjenog krivičnog djela zbog kojeg  je osuđen  i nalazi  se na izdržavanju zatvorske kazne”, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

(E.M)

Oznake: Marko Čolić