Politika 06.02.2023.

Crnadak javno podržao tužioce koji rade na predmetu “Korona ugovori”

ČITANJE: 1 minuta

Iskrena podrška hrabrim i poštenim tužiocima koji rade na slučaju “korona nabavke”. Vi ste najbolje što Republika Srpska ima, naša posljednja nada za normalnu budućnost.

To je komentar Igora Crnatka, potpredsjednika PDP i narodnog poslanika, na današnji početak suđenja Branislavu Zeljkoviću i ostalima pod optužbom za zloupotrenu položaja u javnim nabavkama tokom pandemije korone u Republici Srpskoj.

– Pljačkati i grabiti milione iz budžeta, dok je narod bio zaključan i isprepadan, mogu samo okorjeli kriminalci i neprijatelji našeg naroda. Cijelo društvo treba da se digne i stane iza ove borbe, podrška tužiocima je civilizacijska i moralna obaveza svakoga od nas – napisao je Crnadak na Fejsbuku, osvrćući se na tekst o početku suđenja objavljen na našem portalu.

Prema njegovim riječima, ovo treba da bude samo početak borbe za pravdu i za slobodne institucije u Republici Srpskoj, nakon čega će oni koji su nas prethodnih godina pljačkali, u stotinama drugih slučajeva, takođe odgovarati za to.

 

Oznake: Igor Crnadak