Politika 30.10.2020.

CRNADAK OPTIMISTIČAN: PDP bi želio da preuzme odgovornost za Banjaluku

ČITANJE: 1 minuta

Šef Glavnog izbornog štaba PDP Igor Crnadak izjavio je danas da se plan kampanje ove stranke do sada odvija kako su planirali i očekivali, uz sva ograničenja koja donosi virus korona i preporuka kojih se pridržavaju.

On ističe da svi odbori PDP i članstvo na terenu imaju obavezu da uvijek imaju na umu da nijedan glas i politička pobjeda nemaju važnost kao ljudski život, prenosi Srpskainfo.

– Ono što u ovom momentu znamo jeste da naš Draško Stanivuković ubjedljivo vodi i već je danas jasno da SNSD gubi Banjaluku. Istraživanje koje mi imamo i koje je poznato javnosti jeste da je prednost Stanivukovića 11 odsto – za njega se izjasnilo 47 odsto ispitanika, a 37 odsto za njegovog protivkandidata. Posebno mladi ljudi, do 30 godina, dominantno podržavaju Draška Stanivukovića- istakao je Crnadak.

On je dodao da su u strahu velike oči, te da se u javnosti pojavila „izmišljena anketa koju je radila agencija „Ninamedia“.

– Radi se o pokušaju da se sunovrat koji SNSD doživljava među narodom u Banjaluci pokuša zaustaviti. S jedne strane imate ozbiljan međunarodni institut koji radi istraživanja decenijama i koji je licem u lice razgovarao sa preko 900 ljudi u Banjaluci i na drugoj strani imate ovu „veselu svesku“ – kaže Crnadak.

(SB/Banjaluka.net)

Oznake: Igor Crnadak, PDP