Politika 23.09.2021.

Crnadak: Vrijeme je da se konačno pokaže nezadovoljstvo naroda

ČITANJE: 1 minuta

„Vrijeme je da se konačno ogromno nezadovoljstvo naroda u Republici Srpskoj ispolji i da SNSD dobije jasnu poruku da je dosta i da treba da se sklone“, kaže Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a.

Crnadak kaže da se nakupilo previše toga, da narod ne može više gleda kako se halapljivo grabi i krade, kako su napravljeni porodično-kriminalni karteli koji kradu na javnim nabavkama i kako se čak i srednji nivo funkcionera u Republici Srpskoj brutalno obogatio.

„SNSD, pored toga što je potpuno okupirao RTRS, hoće da ugasi svaki opozicioni medijski glas, da onesposobi RTV BN, kao najveći slobodni medij i zato im se mora reći da nećemo dozvoliti medijski mrak u Republici Srpskoj“, ističe Crnadak. Pored toga, kaže on, SNSD je blokirao Banjaluku i njen budžet, kako bi ispunio obećanje Milorada Dodika da će se osvetiti i kazniti Banjaluku što je glasala za PDP i opoziciju.

„Zato je obaveza svih nas da više ne ćutimo, da 2. oktobra budemo zajedno i da poručimu Dodiku i SNSD-u da ne može više ovako“, kaže Crnadak.

(E.M)

Oznake: Igor Crnadak