Region 02.10.2022.

Crnogorski medij tvrdi: Radoje Zvicer nije ubijen u Panami

ČITANJE: 1 minuta

Crnogorska policija dobila je preko svojih partnerskih službi potvrdu da ubijeni muškarac u Panami nije navodni vođa “kavačkog klana Radoje Zvicer”, nezvanično saznaje portal Standard.

Policijske informacije, prema saznanjima portala Standard, ukazuju da ubijeni muškarac u Panami fizički ne liči šefu “kavačkog klana” Radoju Zviceru.

Uprava policije je uz identifikacionu i fizičku proveru dobila definitivnu potvrdu da Zvicer nije ubijen u Panami, već da se radi o drugoj osobi čiji identitet još nije saopšten.

Mediji su prije dva dana objavili informaciju da je u pucnjavi u jednoj vili u Panami ubijen vođa “kavačkog klana” Radoje Zvicer.

Nešto ranije danas,  Vanja Zvicer, kćerka navodnog vođe “kavačkog klana” Radoja Zvicera, objavila je snimak na kome pjeva s majkom Tamarom.

Snimak se pojavio nekih 48 sati nakon što je objavljena informacija da je Radoje Zvicer navodno upucan u Panami, a pretpostavlja se da su njegova supruga ik ćerka na ovaj način željele da svima dokažu da je vođa kavčana ipak živ, piše Kurir.rs