Čubrilović: Novi članovi potvrda da DNS ima snažnu podršku u narodu

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Nedeljko Čubrilović uručio je danas oko 100 članskih karata novim članovima ovog odbora, koji su se u ovu partiju učlanili tokom prethodnik nekoliko mjeseci, te istakao da su oni potvrda da ova partija ima snažnu podršku u narodu.

Čubrilović je rekao da je ta podrška iz dana u dan sve pozitivnija, te da se ne smije iznevjeriti trenutni trend rasta partije.

“Nadam se da ćemo sa ovim trendom nastaviti sve do izbora. Na nama je da i dalje radimo na principima naše politike, kako bi bila prepoznatljiva i za članove, ali i za naše građane”, rekao je Čubrilović novinarima u Banjaluci.

On je izrazio zadovoljstvo što stranka dobija nove članove i energiju ljudi koji do sada nisu bili politički angažovani.

“Tim ljudima treba dati posebno povjerenje i pažnju, te ćemo se truditi da im što je bolje moguće predstavimo program i namjere DNS-a”, rekao je Čubrilović.

On je istakao da novim članovima ova stranka nudi priliku da se predstave najbolje što umiju, te mogućnost angažovanja da u svojoj sredini obezbijede ambijent povoljan za rad, život, zapošljavanje i sve ono što mladog čovjeka interesuje.

Predsjednik Komisije za promociju DNS-a i prijem novih članova Slobodan Nagradić istakao je značaj povećanja broja novih članova partije u izbornoj godini, jer će oni imati priliku da daju svoj doprinos podizanju opšte pozitivne atmosfere u toku izborne kampanje i implementaciji rezultata.

“DNS ima više nego pouzdane indikatore da mu rejting raste, te da je to nesumnjivo treća stranka po snazi, sa vrlo malom razlikom u odnosu na drugu”, rekao je Nagradić.

On je dodao da će do izbora biti još nekoliko dodjela članskih karata novim članovima, te najavio da će DNS u narednih nekoliko sedmica organizovati po mjesnim odborima seriju razgovora sa članovima.

“Članstvo ćemo pitati za sugestije o tome za šta treba da se zalažemo tokom izborne kampanje, te rezulate sublimirati i napraviti izborni program”, rekao je Nagradić.

Novi član DNS-a Bojana Mačkić, koja je završila Akademiju umjetnosti Univerziteta u Banjaluci, rekla je da u ovoj stranci vidi svoju budućnost, te da će djelovati u Odboru za kulturu, u okviru kojeg želi svojim djelovanjem da doprinese napretku ove oblasti.

(Srna)

 

PO PRVI PUT Grad Banjaluka neće finansirati nabavku energenata za Toplanu

Ovo će biti prva grijna sezona u kojoj grad neće finansirati nabavku energenta za grijanje grada. Rekao je ovo juče Srđan Amidžić, zamjenik gradonačelnika, odgovarajući na pitanje da li je grad učestvovao sa preduzećem “Eko-toplane” u nabavci mazuta u količini od 27.000 tona. “Na sjednicama Skupštine grada više se neće davati garancije ni subvencije za

DUŠKO KOVAČEVIĆ: Očekujemo 100 hiljada putnika

Letovi “Rajanera” će donijeti višestruku korist Aerodromu Banjaluka, gradu i regiji, kaže direktor naše vazdušne luke Duško Kovačević. Dodaje da su detalji ugovora sa irskom kompanijom poslovna tajna. Optimizam koji vlada u i oko Aerodroma Banjaluka vidi se već od skretanja ka aerodromu sa magistralnog puta Laktaši – Gradiška. Na saobraćajnim ostrvima je posađeno i

M:TEL LJETNA PONUDA Izaberite akciju!

U vrijeme odmora, zabave uz vodu ili opuštanja uz dobre filmove i serije, iskoristite posebnu ljetnu ponudu. Svi novi korisnici m:tel Paketa mogu da izaberu kupovinu vrhunske GoPro HERO6 kamere na rate ili poklon bon do 300 KM.