Politika 28.03.2019.

ČUBRILOVIĆ: SNSD diktira odnose, ali bilo bi korektno da DEMOS zadrži dosadašnje direktore

ČITANJE: 1 minuta

Raspodjelom funkcija nikada ne možete biti u potpunosti zadovoljni. Ovdje potpuno diktira situaciju SNSD i nadam se da ćemo sa njima nalaziti zadovoljavajuća rješenja na obostrano zadovoljstvo. Mislim da ćemo zadržati one pozicije koje kadrovi Demosa veća sada drže.

Rekao je ovo lider Demos-a Nedeljko Čubrilović, koji je i predsjednik Narodne skupštine RS, gostujući u emisiji “U sred srijede” na Elta televiziji.

– Ali raspodjela funkcija nije opredijeljujuće i odlučujuće za bavljenja politikom mada je to jedna od najvažnijih stvari unutar politike jedne stranke. Mislimo da ćemo imati razumijevanje od koalicionih partnera za situaciju u kojoj se nalazimo. Demos je nova politička opcija ali ljudi koji ju predvode nisu novi na političkoj sceni. Nadamo se da će Demos dobiti ono što mu pripada po kapacitetu, a to je da zadržimo te ljude koji su bili na položaju a u međuvremenu se opredijelili za ovu opciju. Bilo bi besmisleno da se odreknemo nekoga od tih ljudi, koji su zaslužni za ovo što radimo – rekao je Čubrilović.

Kompletno gostovanje i odgovore na druga pitanja pogledajte na sljedećem linku:

(Srpska Cafe)