Magazin 01.10.2015.

Čudo od biljke: Povećava grudi, ali stvarno!

ČITANJE: 1 minuta
piskavica-naslovnica

Magično sjeme piskavice može se naći u svakoj prodavnici zdrave hrane, a bogato je proteinima, mineralima i vitaminima.

Priroda nije bila velikodušna prema svima nama, a za one čiji je san da imaju veće grudi, sada postoji potpuno prirodno rješenje. Pomoću ovog sjemena možete povećati veličinu grudi za čak dva broja!

Magično sjeme piskavice može se naći u svakoj prodavnici zdrave hrane, a bogato je proteinima, mineralima i vitaminima. Veoma je hranljivo i ima puno dobrih efekata na zdravlje. U zapadnoj medicini, sjeme piskavice koristi se za infekcije grla, pluća i disajnih puteva. Dobro je u borbi protiv alergija i groznice jer stimuliše rad bubrega i pluća i zagrijava tijelo. Takođe smanjuje nivo holesterola i poboljšava varenje.

Sjeme piskavice i grudi

Zvuči nerealno, ali sjeme piskavice vam stvarno može pomoći da povećate grudi. Ovo sjeme sadrži veliku koncentraciju fitoestrogena koji utiče na rast grudi. Postoje dva načina na koje možete koristiti ovo sjeme: masaža ili čaj.

Masaža

Stavite sjeme piskavice u vodu i ostavite da prenoći. Iskoristite ovu vodu da narednog dana izmasirate grudi.

Čaj

Malu šerpicu stavite 200 ml hladne vode i 2 kašike sjemena piskavice. Stavite šerpu na šporet i sačekajte dok ne provri. Kada dostigne tačku ključanja, sklonite je sa šporeta i ostavite da odstoji 20 minuta. Procijedite sjeme i po želji dodajte malo limuna i meda. Ne pijte više od dvije šolje na dan.

(Womendailymagazine.com)