Vijesti 29.12.2015.

Cvijanović: Laž da je moje obezbjeđenje šutiralo Mišićevu

ČITANJE: 1 minuta
zeljka cvijanovic
Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović demantovala je i oštro osudila izjavu generalnog sekretara Saveza sindikata Srpske Velke Odžaković da je obezbjeđenje premijera šutiralo predsjednika Saveza Ranku Mišić.

– Za prostor u zgradi Narodne skupštine Republike Srpske nadležna je skupštinska služba obezbjeđenja koja djeluje po nalogu predsjednika Skupštine, što je i urađeno u slučaju udaljavanja gospođe Mišić iz skupštinske sale- rekla je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je naglasila da obezbjeđenje premijera vodi računa isključivo o predsjedniku Vlade.

– Osuđujem takođe i ovu manipulaciju kojoj su pribjegli u Savezu sindikata, nakon što je svako mogao da vidi šta se dešavalo. Neistina je i to da je gospođa Mišić udaljena sa govornice, jer su svi koji su gledali TV-prenos zasjedanja mogli vidjeti da se ona i nije obraćala sa govornice, već stojeći iza skupštinskih klupa- navela je Cvijanovićeva.

Predsjednik Vlade Republike Srpske rekla je da nakon ovih nepotrebnih scena koje su pratile zasjedanje parlamenta, svih manipulacija i laži koje je Savez sindikata iznio na račun Vlade Srpske, može jedino da kaže da je i laž iznesena na račun njenog obezbjeđenja tragična.

(Agencije)