Politika 15.11.2020.

Cvijanović: Očekujem da će SNSD ispuniti izborni cilj

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da se lokalni izbori održavaju u složenim uslovima zbog pandemije virusa korona, ali da uz poštovanje svih epidemioloških mjera ne bi trebalo da bude ni zdravstvenih, niti bilo kojih drugih problema, te pozvala sve građane Srpske da ostvare Ustavom zagarantovano pravo i biraju one koji su najbolji.

Cvijanovićeva je kao potpredsjednik SNSD-a istakla da SNSD predstavlja najozbiljniju i najodgovorniju političku ponudu.

“Očekujem da će SNSD ispuniti izborni cilj, a to je 80 odsto načelničkih pozicija. To znači da ćemo odbraniti pozicije na kojima smo se nalazili prethodne četiri godine, ali imamo i ambiciju da ćemo osvojiti neke nove”, rekla je Cvijanovićeva novinarima nakon glasanja u Banjaluci.

Ona je naglasila da SNSD računa na podršku koalicionih partnera.

“Ono što je važno jeste da SNSD kroz ove izbore, ali i u narednom mandatu, namjerava da promoviše jake institucije, da brani snagu institucija Republike Srpske, ali isto tako pravo građana da žive u razvijenoj, normalnoj, svojoj Republici Srpskoj, koja neće biti ničim ugrožena, ni politički, niti ekonomski”, istakla je Cvijanovićeva i izrazila zadovoljstvo što je danas iskoristila biračko pravo.

(Srna)