Politika 10.12.2022.

Cvijanović: Sastanak pokazao efikasnost i namjeru da se radi konstruktivno

ČITANJE: 1 minuta

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da je današnji sastanak delegacije SNSD-a sa “osmorkom” o formiranju vlasti na nivou BiH pokazao efikasnost i namjeru da se radi konstruktivno u narednom periodu.

Cvijanovićeva je rekla da je potrebno ubrzano raditi na stvarima za koje postoji saglasnost te da na današnjem sastanku nije bilo riječi o personalnim rješenjima.

“Nismo se bavili podjelom resora i personalnim rješenjima i to su stvari kojima će se na ozbiljan način baviti svi učesnici koji će formirati Savjet ministara na jednom od naših sastanaka za koji vjerujemo da ćemo imati tek krajem sljedeće sedmice”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila zadovoljstvo što se ne insistira na stvarima za koje ne postoji saglasnost, već na pitanjima kao što su infrastruktura, energetika, stanje budžeta, demografije i obrazovanja.

Prema njenim riječima, teme su bile opšte stvari i politike, te namjere koje vlasti treba da sprovode realizujući određene projekte.

Cvijanovićeva je rekla da je dio radne grupe koja će u budućnosti moći da razradi određena pitanja koja su od životnog interesa.

(Srna/Z.M)